• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem İmamoğlu imama uyacak mı?

Yeniakit Publisher
2019-07-05 16:01:00 - 2019-07-05 16:05:45
Ekrem İmamoğlu imama uyacak mı?

Bu haftaki Cuma Namazı'nda "Erdemli nesil, huzurlu gelecek" başlığıyla okunan hutbede, "Cinsiyet özgürlüğü ilahi iradeyi yok saymaktır" ifadeleri ile aile yapısının önemine vurgu yapıldı. Lut Kavmi'nin nasıl helak edildiğinin anlatıldığı hutbeden sonra Belediye Başkanlığı görevine Kur'an-ı Kerim okutarak başlayan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun LGBTİ'li sapkınlara destek vermeye devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

 Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr 

Cuma Namazı'nda okunan hutbenin bu haftaki ana teması aile kavramının toplum hayatındaki önemi oldu. LGBTİ'li sapkınlara ilişkin uyarıların da yapıldığı hutbede, "Irkımızı, rengimizi ve ömrümüzü olduğu gibi cinsiyetimizi de Yüce Yaratan belirlemiştir. Cinsiyet seçimini kişisel bir özgürlük alanı gibi göstererek ilahi iradeyi yok saymak, haddi aşma ve kulluktan sapmadır." ifadeleri kullanıldı.

Lut Kavmi'nin neden helak edildiği anlatıldı

Lut Kavmi'nin eşcinsel sapkınlıkları sebebi ile nasıl helak edildiğinin anlatıldığı hutbeden sonra akıllara Ekrem İmamoğlu'nun LGBTİ'li sapkınlara destek vermeye devam edip etmeyeceği sorusu geldi.

İmamoğlu destek sözü vermişti

Belediye Başkanlığı görevine Kur'an-ı Kerim okutarak başlayan CHP'li İmamoğlu, LGBTİ'lilerin sözde 'Onur Yürüyüşü' öncesinde yabancı basın mensupları ile bir araya gelerek, "Yürüyüş yasağının bizimle ilgisi yok. Yasağın sebebi yetkililerle bu konuda görüşeceğim" demişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

zinnur **

Mevcut yasaları çıkaran hükümetin uyması lazım, ekrem' in değil

gündüz81

Ekrem imamoğlu'n dan önce hükümet uysun 2012 yılında imzaladığı eşcinselleri koruma altına alan istanbul sözleşmesini kaldırsın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23