• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ECE, Türk markalarını Avrupa’ya taşıyacak

Yeniakit Publisher
2018-12-01 09:30:00 -
ECE, Türk markalarını Avrupa’ya taşıyacak

Türk markalarını Avrupa’ya açılma noktasında destekleme kararı alan XProje yönetim şirketi ECE Türkiye, ayrıca Avrupa'ya açılan markaların adedini arttırmayı da hedefliyor.

XProje yönetim şirketi ECE Türkiye, Türk markalarını Avrupa’ya açılma noktasında destekleme kararı aldı.

Şirketin CEO’su Stefan Zeiselmaier markaların uluslararası çapta büyümenin ortaya çıkarttığı riskleri aşmaları için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Türkiye’nin potansiyeline güvendiklerini kaydeden Zeiselmaier, “Bu kapsamda önemli adımlar atıyor, çalışmalarımıza ara vermiyoruz” dedi.

ECE Türkiye Kiralama Direktörü Tamas Turi ise amaçlarını dünya perakendelerini Türkiye'ye çekmek olarak açıklayarak, "Ayrıca D'S Damat, DeFacto, Colin's ve FLO gibi Avrupa'ya açılan markaların adedini arttırmayı hedefliyoruz" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23