• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DSÖ yetkilisi: Ekim ve Kasım aylarında artış gösterebilir

Yeniakit Publisher
2020-09-15 03:15:00 -
DSÖ yetkilisi: Ekim ve Kasım aylarında artış gösterebilir

Dünya Sağlık Örgütü, Ekim ve Kasım aylarını işaret ederek, bu aylarda ölümlerin artış gösterebileceğini açıkladı.

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs salgınına ilişkin Dünya Sağlık Örgütü'nden korkutan bir açıklama geldi. Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Bölge Direktörü Hans Kluge, Ekim ve Kasım aylarına dikkat çekerek, bu aylarda günlük koronavirüs ölüm sayılarında ciddi bir artış görmeyi beklediklerini açıkladı.

Kluge, "Daha da zorlaşacak. Ekim ve Kasım aylarında daha fazla ölüm görebiliriz. Ülkelerin bu kötü haberi duymak istemediği bir zaman ve bunu da anlıyorum." ifadelerini kullandı.

"Aşı pandeminin sonu olmayacak"

Koronavirüs aşısına ilişkin de önemli açıklamalarda bulunan Kluge, "Sürekli aşının pandeminin sonu olacağını duyuyorum. Tabii ki olmayacak. Aşının tüm nüfus gruplarına yardımcı olup olmayacağını bile bilmiyoruz. Şimdi bir gruba değil diğerine yardımcı olacağına dair bazı işaretler alıyoruz. Ve sonra farklı aşılar sipariş etmek zorunda kalırsak, tam bir lojistik kabus. Pandeminin sonu, toplum olarak bu pandemiyle nasıl yaşayacağımızı öğreneceğimiz andır. Bu bize bağlı ve bu çok olumlu bir mesaj." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

dürüst

Düyadaki sağlık sansasyonlarının merkezinde DSÖ vardır.Geçmişten günümüze tıbbi tanı kit-cihaz ve yalancı bilimsel makaleleri insaflıca inceleyin nasıl sömürüldüğümüzü anlarsınız.Bilimsel denilen bir çok makale iki ucuna para -menfaat bağlanmış FİLİMSEL yayınlardır.!!!!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23