• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dolar yeni haftaya böyle başladı! İşte son rakamlar

Yeniakit Publisher
2022-01-31 08:55:00 -
Dolar yeni haftaya böyle başladı! İşte son rakamlar

Dolar haftaya 13.53 liradan başladı

Dolar, Fed'e yönelik faiz artırım beklentilerinin yükselmesiyle geçen hafta küresel olarak güçlenmişti. Dolar/TL de buna paralel olarak 13.60 liranın üzerini görmüştü.

Dolar yeni haftaya ise 13.53 liradan başladı.

Fed Başkanı Jerome Powell'ın mart ayında faiz artırımına gideceklerine yönelik güçlü bir sinyal vermesiyle piyasada geçen hafta bunun fiyatlanması yaşandı.

Analistler bu hafta özellikle Ukrayna sebebiyle NATO ile Rusya arasında gerilen ilişkilerin takip edileceğini belirtti.

Koronavirüs Omicron varyantının ise yeni kapanma ve önlemleri beraberinde getireceğine yönelik beklentiler tamamen bitmiş durumda. Dolayısıyla dünya genelinde yüksek vaka sayılarına ulaşılsa da bunun ekonomileri etkilemeyeceği görüşü şu anda hakim konuma geldi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

Ben Işimyok evkiramıveremiyorum doğalgaz yardım parası istiyorum gelirim yok ışimyok 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23