• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doktor koronavirüs dehşetini anlattı: Konuşarak geliyorlar 2 saat sonra boğuluyorlar

Yeniakit Publisher
2020-03-22 22:37:00 - 2020-03-23 02:02:48

Dünyada koronavirüse yakalananların sayısı 300 bini geçerken, ölü sayısı 13 bine dayandı. Avrupa'da koronavirüsün en çok görüldüğü ülkerler arasında yer alan Fransa'da doktorlar koronavirüsü anlattı.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bulaşan kişi sayısı dünya genelinde 300 bini aşarken, virüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı ise 12 bin 800'ü geçti. Dünyayı kabusa çeviren virüsle ilgili tehlikenin boyutunu ortaya çıkaran peş peşe açıklamalar geliyor.

Fransız doktorlar: Konuşarak geliyorlar, 2 saat sonra boğuluyorlar

Avrupa'da koronavirüsün en çok görüldüğü ülkerler arasında yer alan Fransa'dan önemli uyarılar geldi.

Binlerce korona hastasının tedavisinde görev alan doktor, "Son 24 saatte Paris bölgesinde hastanelerde %20’lik artış var. Hastaların %35’i daha solunum cihazına bağlı.İçeriye konuşarak geliyorlar, 2 saat sonra boğuluyorlar. Lütfen dışarı çıkmaktan vazgeçin. Bu hayal dahi edemeyeceğiniz kadar ciddi.'' ifadelerini kullandı.

Trump 3 eyalette ulusal muhafızları harekete geçirdi" target="_blank">
Trump 3 eyalette ulusal muhafızları harekete geçirdi
Trump 3 eyalette ulusal muhafızları harekete geçirdi

Dünya

Trump 3 eyalette ulusal muhafızları harekete geçirdi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali Faruk Terzi

MARKEL CORONA OLMUŞ. Bence Kadın önceden beri Corona virüsü taşıyordu. Titreyip duruyordu Zamanı geldiği için şimdi açıkladılar. Onu titretenler bu ilacın panzehirinide biliyorlar bence büyük bir oyun oynanıyor sıra insanın Allah'tan başka güveneceği hiç kimse yok Allah inşallah oyunlarını başlarına yıkar. ABD bu iş 18 ay sürer diyor Bizimkiler yazın biter diyor biz 100 milyar dolarlık ülkeyiz bizim işimiz yaza biter. ABD 18 ay idare eder sonra da yenilecek bunlar her kimse. Bence Çin ve Güney Kore teslim oldu... Bazı ülkelerin teslim olup olmaması önemli değil gibi asıl kötü olan bu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23