• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doç. Dr. Şeyhanlıoğlu'ndan Süleymani'ye suikast değerlendirmesi: Hedef büyük İsrail'in kurulması

Yeniakit Publisher
2020-01-13 20:03:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

yeniakit.com.tr'ye konuşan Gaziantep Üniversitesi Küresel Siyaset ve Uluslararası Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Şeyhanlıoğlu, "Kasım Süleymani'ye düzenlenen operasyon Büyük İsrail projesinin bir parçası." dedi.

Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr

Gaziantep Üniversitesi Küresel Siyaset ve Uluslararası Bölüm Başkanı, TESPAM Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Şeyhanlıoğlu, Kasım Süleymani'ye düzenlenen operasyona ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Doç. Dr. Şeyhanlıoğlu, "Ortadoğu'da çapraz iki büyük gücün savaşması söz konusu. Bu güçlerden birisi; Amerika ve Ruhani ile Türkiye ve Rusya. Bu güç İran'ın da uluslararası sisteme dahil edilmesini istiyor. Fakat bir güç daha var. Bu güç ise yeni bir dünya düzenini kurmaya çalışan daha da ötesi Ortadoğu üzerinden üçüncü dünya savaşını çıkartmaya çalışan bir güç." dedi.

'Hedef Büyük İsrail'in kurulması'

"Bana göre Kasım Süleymani'nin öldürülmesini Ortadoğu üzerinden üçüncü dünya savaşını çıkartmak isteyenler planladı." diyen Doç. Dr. Şeyhanlıoğlu, "Benim Süleymani ile 2012 yılı Temmuz ayında bir temasım söz konusu oldu. Süleymani aşırı özgüvene sahip, kontrol dışında hareket edebilen birisiydi. Ben Süleymani operasyonunun burada kalacağını zannetmiyorum. Burada hedef Büyük İsrail'in kurulması. Ortadoğu'yu cehenneme döndürmek istiyorlar. Bu tür anormal operasyonlarla planlarını gerçekleştirmeyi amaçlıyorlar." şeklinde konuştu.

Şeyhanlıoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Benim kanaatime göre bir sonraki hamle de gelecek. Çünkü küresel çatışmayı isteyen güçler bu işlerin burada kalmasını istemiyor. Kasım Süleymani'nin öldürülmesinden daha büyük bir olay olabilir mi diye düşünürseniz gayet tabi olabilir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Süleyman kılıç

Sayın şeyhanlıoğlu na katılıyorum hedef türkye ve ıran allah kafirlere o fırsatı vermesin tüm müslümanlara vahdeti birleşmeyi nasip etsin

Özgün

Tamamen manlığa büründürülmüş fikirler. Kimse oh be demesin. Abd ye alkış tutanlar çok oldu . Basiretsizce . Ama haklı beyler sizde eliniz patlayıncaya kadar alkışlayın amerikayı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23