• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diş eti çekilmesine karşı bitkisel kür hazırlanışı

Yeniakit Publisher
2020-02-22 15:23:00 - 2020-02-22 15:24:16
Diş eti çekilmesine karşı bitkisel kür hazırlanışı

Diş etinin çekilmesi estetik olarak çok çirkin bir görüntüye sebep olmakta. Diş etlerinin çekilme sebepleri arasında yaşlanma, genetik durumlar, bazı diş hastalıkları, dişlerin bilinçli bir şekilde fırçalanmaması yanında hormonal bir takım problemleri sıralamak mümkündür. Peki diş eti hastalıklarına doğal ve bitkisel çözümler var mı? Diş eti çekilmesine karşı bitkisel kür hazırlanışı nasıl olur? İşte diş eti çekilmesine ilişkin detaylar.

Diş etinin çekilmesi estetik olarak çok çirkin bir görüntüye sebep olmakta. Diş etlerinin çekilme sebepleri arasında yaşlanma, genetik durumlar, bazı diş hastalıkları, dişlerin bilinçli bir şekilde fırçalanmaması yanında hormonal bir takım problemleri sıralamak mümkündür. Peki diş eti hastalıklarına doğal ve bitkisel çözümler var mı? Diş eti çekilmesine karşı bitkisel kür hazırlanışı nasıl olur? İşte diş eti çekilmesine ilişkin detaylar.

Diş eti çekilmesinin bazı nedenleri vardır bunların bazılarını saymak gerekirse

Stres, aşırı düşünce ve beden yorgunluğu

Yaşlılık hali özellikle 60 yaş ve üstü

Bir takım genetik faktörler

Dişlerin sert fırçalanması, kullanılan diş fırça kıllarının sert olması

Ergenlik, hamilelik, menopoz gibi hormonal durumlar

Şeker hastalığı

Düzensiz ve yanlış beslenme ilk sırada gelmekte. Peki doğal yollarla diş eti çekilmesi önlenir mi? Evet önlenir. Şimdi de diş eti çekilmesine karşı bitkisel kürün hazırlanışını anlatalım.

Diş eti çekilmesine karşı bitkisel kür hazırlanışı

Kaynayan 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı dağ kekiği bitkiden ilave edip, 3 dakika kaynatınız. Ilıdıktan sonra bir yudum aalar yumuşak bir diş fırçası ile diş ve diş etlerimizi günde 3 kez fırçalayınız. Diş eti çekilmesine karşı kür taze hazırlanmalıdır.

Dişler nasıl beyazlatılır?

Diş beyazlatıcı kür hazırlanışı

2-3 adet çileği çatal yardımıyla lapa haline getiriniz. Akşam çilek lapasını dişlerinizin üzerinde bir miktar bekletiniz. Bu uygulamayı yılda 2 ay boyunca her gün uygulayınız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23