• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devlet başkanı öldü mü? Haber alınamıyor

Yeniakit Publisher
2019-07-21 22:22:00 -
Devlet başkanı öldü mü? Haber alınamıyor

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdımuhammedov’dan yaklaşık 1 haftadır haber alınamıyor. Rus basını, Berdımuhammedov’un öldüğünü iddia etti.

15 Temmuz'da 'yeni kitabını yazmak üzere tatil çıktığı' duyurulan Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdımuhammedov’dan haber alınamıyor. Rusya basınında öğleden sonra manşetlere çıkan 'flaş haber'de Berdımuhammedov'un öldüğü iddia edildi.

15 Temmuz'da "yeni kitabını yazmak üzere tatil çıktığı" duyurulan Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdımuhammedov'dan, haber alınamıyor.

Öldüğü iddia edildi

Rusya basınında öğleden sonra manşetlere çıkan "flaş haber"de Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdımuhammedov'un öldüğü iddia edildi.

Haber, bölgeyi yakından takip eden siyasi analistlerden Aslan Rubayev'in Aşgabat'daki kaynaklarına dayandırıldı. Türkmen muhalif kaynaklar da aynı iddiayı gündeme taşıdı.

Ancak diğer yandan bir başka muhalif portal "Kroniki Türkenistana" ise, Türkmen liderin annesi Ogulabat Berdımuhammedeva'nın ağır hasta olarak Almanya'da tedavi gördüğünü, kendisinin de ziyaret için 12 Temmuz'da özel uçağıyla gizlice Almanya'ya gittiğini duyurdu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Gurbangulı Berdımuhammedov'un nerede olduğuna dair 15 Temmuz'dan beri bir açıklama yapılmadı O tarihte "yeni kitabını yazmak üzere tatil çıktığı" duyurulmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Millet

MUTLAKA FETÖ İTLERİNİN PARMAĞI VARDIR

Millet

MUTLAKA FETÖ İTLERİNİN PARMAĞI VARDIR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23