• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Demokrat Parti'den Cemal Enginyurt açıklaması! Gültekin Uysal'dan görülmemiş geri adım..

Yeniakit Publisher
2022-08-11 23:11:00 - 2022-08-12 00:43:13
Demokrat Parti'den Cemal Enginyurt açıklaması! Gültekin Uysal'dan görülmemiş geri adım..

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un Latif Şimşek'i acımasızca darbetmesine ilişkin olaydan 48 saat sonra konuşan tek milletvekilli partinin Genel Başkanı Gültekin Uysal, ilk açıklamasında, "Enginyurt'u ihraç etmeyeceğiz." demişti. Tele 1'e konuşan DP'li Uysal, sözlerinden geri adım atarak, "Hiçbir şekilde olumlayamayız, bilakis olumsuz düşüncelerimiz var. Parti olarak da değerlendirdik.” dedi.

 Yeniakit.com.tr 

Bir milletvekilli Demokrat Parti'nin Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cemal Enginyurt'un TV 100 stüdyosunda terör estirmesine ilişkin 48 saat sonraki ilk açıklamasında, bir muhabirin, "Yapılan hareketin arkasında mısınız?" sorusuna, görüntüler orta yerde dururken, "Soru bir defa soru değil. Anlamaya çalışıyoruz, değerlendirme yaparız." diyerek cevap vermişti.

Gültekin Uysal "Cemal Enginyurt hakkında ihraç süreci başlatılacak mı?" sorusuna cevabında da, "Hayır, böyle bir sürecimiz yok." ifadelerini kullanmıştı.

DP'li Gültekin Uysal, Tele 1'de Enver Aysever’in konuğu oldu.

"Amasız, fakatsız kabul edilemeyecek bir olay" diyen Uysal, "Biz demokrasi inancına sahip söyleyecek sözü olan herkesin eşit olduğuna inanan bir fikriyatın içerisinden geliyoruz. Cemal Bey de üzgün. Hiçbir şekilde olumlayamayız, bilakis olumsuz düşüncelerimiz var. Parti olarak da değerlendirdik." ifadelerini kullansa da Enginyurt'a bir yaptırım uygulanıp uygulanmayacağı konusuna girmedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Uysal, Enginyurt'u güzellediği açıklamasında, "Cemal Bey de üzgün. Hem üzüntülüyüz hem mahçubuz.” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sincanlı

oğlum Gültekin sen parti başkanı olsan ne olur olmasan ne olur kasap vekil seni oradan alır 7 li masaya kurulur masa altındada Figen ile nasıl işleri kotarırız muhabbetine girer

Fsm

Cemal Bey, tek başına muhalefet. Destekliyoruz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23