• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Değişmeyen büyük bedeller öder

Yeniakit Publisher
2018-03-26 09:49:00 -
Değişmeyen büyük bedeller öder

Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne katılan Türk Telekom Ceo’su Paul Doany, "Değişmeyen büyük bedeller öder" ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde ‘Yarının Şirketi’ başlıklı oturuma katılan Türk Telekom Ceo’su Paul Doany, değişimin önemini örneklerle dile getirdi. 

KARAR VERMELİLER

Şu anda ileriyi görmenin sıkıntılı olduğunu vurgulayan Doany, “Eylül 2016’da Türk Telekom’a döndüm. IT’cilerle çalışıyordum. Motive etmek için mail attım. Herkesin 10 yıl içinde lider olabileceğini söyledim. Liderseniz, kendi kaderinizi kontrol edebilirsiniz, bundan dolayı sizle çalışacaklara liderlik yapabilirsiniz. Mevcut şirket olarak şirketinizin herkesin başına ne geleceğini, değişmezse anlaması lazım. Herkesin böyle mantalitesi olması lazım. 5 yıl olabilir, 10 yıl olabilir, sonrasında ne yapacaklarına karar vermesi lazım. Teknolojinin ilginç yanı bu. Mevcut şirketlere değişim fırsat sunuyor. Değişmezse büyük bedel ödüyor. 5 yıl sonra dünyada aslında çok küçük küçük projeler olacak. Bir şirkete yapılan her türlü disipline ihtiyaç var” diye konuştu. 

LİDERLİK ÖNEMLİ

Şirketlerin proje ekibinin ilham verici olması gerektiğini belirten Doany, “Liderlerden oluşması önemli. Liderlik meselesi bu şirketin değişim, dönüşümü açısından önemli. İşbirliğine yönelik yapı olması hiyerarşik yapıdan ziyade” dedi.
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23