• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Değeri 200 bin TL! Asansörün beynini söküp gittiler

Yeniakit Publisher
Aslı Bayram Yılmaz Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Adana’da 3 şüpheli, gece yarısı bir apartmanın çatısına çıkıp, asansör dairesine girdi. Değeri 200 bin TL olan kontrol panelini çalan şüpheliler “Biz hırsız değiliz” dese de her şey güvenlik kamerasına takıldı.

Adana'nın Sarıçam ilçesinde filmleri aratmayan bir hırsızlık olayı yaşandı.

Olay, 11 Mart'ta gece 23.00 sıralarında merkez Sarıçam ilçesine bağlı Çarkıpare Mahallesi'nde bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, şüpheliler V.K., O.A.Y. ve İ.M. apartmanın çatı katına çıktı. Burada asansör dairesine giren şüpheliler, piyasa değeri 200 bin TL olan asansör kontrol cihazını çalarak kayıplara karıştı. Apartman yönetici Y.A., asansörün çalışmadığını fark edince asansör dairesine çıktı. Asansör kontrol panelinin çalındığını fark eden yönetici durumu polise bildirdi.

Bunun üzerine olay yerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen polis güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüphelilerin apartmana giriş ve çıkışları ise güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı. Yapılan incelemelerin ardından 3 şüpheli de yakalandı.

Şüpheliler hırsızlık yapmadıklarını öne sürerken adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de tutuklandı.

{relation id:1922975 slug:'bakanlik-acikladi-bu-marka-cay-yerine-gida-boyasi-iciriyor'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yaşasın chp diye bağırmış

çaldıkları parayla içki alıp en yakındaki camide içeceklermiş gibi geldi bana. Yoksa dindar nesilden böyle hırsız çıkmaz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23