• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Darpçı mor halkalı avukata uzaklaştırma

Yeniakit Publisher
2021-08-11 13:59:00 - 2021-08-11 14:15:42

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Darpçı mor halkalı avukata uzaklaştırma

Stajyeri ile gayr-i meşru ilişki yaşayıp, onu darp ettiği iddia edilen, Şule Çet ve Aleyna Çakır cinayetlerinin avukatlarından Umur Yıldırım hakkında karar çıktı.

Kamuoyunun yakından takip ettiği Şule Çet ve Aleyna Çakır cinayetlerinin avukatlığını yapan, Umur Yıldırım'ın gayr-i meşru ilişki yaşadığı Pelin S. adındaki kadını darbettiği iddia edildi. Pelin S.'nin başvurusundan sonra, Yıldırım hakkında soruşturma başlatıldı.

İddiaya göre ayrılığı kabullenemedi!

Pelin S. 2 gün önce polise başvurdu. İfadesinde, Umur Yıldırım ile 10 yıldır sevgili olduklarını ve 1 yıldır da aynı evde yaşadıklarını söyledi. Geçimsizlik sonucu gayr-i meşru ilişkilerini sonlandırma kararı aldıklarını belirten Pelin S., Yıldırım'ın evinden ayrıldığını aktardı. Pelin S.'nin iddiasına göre, ayrılığı kabullenemeyen Yıldırım, Pelin S.'nin arkadaşları ile kaldığı eve geldi. İkilinin konuşması tartışmaya döndü. Umur Yıldırım, Pelin S.'yi darbetti. Olaya tanık olan R.A.T de Yıldırım'ın Pelin S'yi darbettiğini beyan etti.

'Kadın hakkı savunucuları' nerede!

Sözde kadın hakkı savunucusu mor çemberli Avukat Umur Yıldırım, polise savcılıkta ifade vermek istediğini söyledi. Pelin S.'nin iddiaları, her fırsatta kadın erkek eşitliğinden dem vuranların ikiyüzlülüklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Bu arada Ankara Barosu Umur Yıldırım hakkındaki iddialara ilişkin bir açıklama yapmadı. Kamuoyu şimdi, Ankara Barosu'nun bu iddialar karşısında sessizliğini bozup bozmayacağını merak ediyor.

Darpçı mor halkalı avukata uzaklaştırma!

Her fırsatta kadına verdiği değeri öne süren fakat kendi reklamını yapmaktan öteye geçmeyen darpçı mor halkalı avukat hakkında başlatılan soruşturma kapsamında 3 ay uzaklaştırma kararı verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdulcabbar

Kadın hakları savunucularımı dediniz!

Vahap Kalyoncu

İt iti yer kemiğini yabana atmaz der atalarımız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23