• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dansöz doktor televizyonda Fatih Altaylı köşesinde kıvırdı!

Yeniakit Publisher
2021-09-29 19:34:00 - 2021-09-29 21:39:35

Pandemi ile mücadele sürecinde insan sağlığını siyasete alet eden TTB'nin verilerini kaynak göstererek Sağlık Bakanlığı'nı hedef alan Habertürk yazarı Fatih Altaylı, konu mesleğinin itibarını zedeleyecek şekilde bir hekimin göbek atması olunca dansöz gibi kıvırarak TTB'yi hedef aldı.

 yeniakit.com.tr 

Star Tv canlı yayınında oryantal edası ile dans eden Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Banu Küçükpolat'a tepki yağdı. Pandemi ile mücadele sürecinde, TTB'nin algı kokan verilerini kaynak göstererek Sağlık Bakanlığı'nı hedef alıp, vatandaşa korku pompalayan Habertük yazarı Fatih Altaylı, göbek atan doktor söz konusu olunca Türk Tabipler Birliği'ni eleştirdi.

Pandemi sürecindeki tek kılavuzu TTB'ydi

TTB, katıldığı programda bir doktora yakışmayacak şekilde hareketler sergileyen Dr. Küçükpolat hakkında disiplin soruşturması başlattı. Bugüne kadar, TTB'nin insan sağlığını siyaset malzemesi yapmasına tam destek verip, köşesine taşıdığı bilgiler yalan çıkınca da kamuoyundan defalarca özür dilemek zorunda kalan Fatih Altaylı, konu bir kadının göbek atması olunca şimdi de TTB'yi hedef aldı.

'Şaşırdığıma utandım' diyerek kıvırdı

"Whatsapp’tan gelen video aslına bakarsanız beni de çok şaşırttı önce." diyen Altaylı, "Güle güle izledim videoyu ve bu görüntüleri bana yollayan dostuma 'Hakikaten doktor mu?' diye sordum." ifadesini kullandı. Doktorun bu hareketini önce tasvip etmediğini ardından da normal karşıladığını söylen Altaylı, "Ne yalan söyleyeyim şaşırdım. Fakat sonra şaşırdığıma utandım." diyerek kıvırdı.

'Doktorların göbek atma hakkı yok muydu?'

Doktorluk mesleğinin itibarını zedeleyecek şekilde ekranlarda kıvıran Operatör Doktor Banu Küçükpolat'ı güzellemeye başlayan Altaylı yazısının devamında şu ifadeleri kullandı:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Niye “Doktor mu?” diye sorma ihtiyacı duyuyordum ki! Doktor da olabilirdi, atom mühendisi de, belediye otobüsü şoförü de ya da başka bir mesleğin mensubu da... Kime neydi! Doktorların dans etme, göbek atma, eğlenme, gülme hakkı yok muydu! Hangi meslek gruplarının göbek atabileceğine, gerdan kıvırabileceğine ilişkin bir yönetmelik mi vardı! Göbek atan Banu Küçütpolat doktor değil de başka bir meslekten olsa, ne bileyim mesela ev hanımı olsa garibimize gidecek miydi!"

TTB'yi hedefe koydu

Altaylı, Dr. Küçükpolat hakkında disiplin soruşturması başlatan TTB'yi bu kez hedefe koyarak şunları söyledi:

"Asıl felaket ise Türk Tabipler Birliği’nden gelen bilgiydi. TTB Merkez Konseyi üyesi Prof. Dr. Vedat Bulut, resmi bir yazı ile Dr. Banu Küçükpolat’ı İstanbul Tabip Odası’na şikayet ediyordu. Şikayet yazısında Küçütpolat’ın hekimlik ile ilgili hangi hataları ve yanlış söylemleri yaptığı belirtilmediği için benim anladığım, başka nedenler öne sürülecek olsa da, şikayetin nedeni göbek atmış olması."

'Siz hiç göbek atmadınız mı?'

"Ben de de Sayın Vedat Bulut’a sormak isterim. Hocam, hekimler eğlenemez mi! Sizin işiniz doktorların mesleki yeterliklerini veya yetersizliklerini göz önüne almak mı yoksa eğlence anlayışlarını mı! Ortalıkta onca soytarı hekimim diye cirit atıp, insanların hayatı ile oynarken ses çıkarmayıp, kendi kendine oynayan bir doktor mu hedefiniz? Hastaların canını tehlikeye atan mı kötü doktor sizde, yoksa işini iyi yapıp sonra göbek atan mı!

Hangisi soruşturulmalı? Siz dans etmediniz mi, hiç göbek atmadınız mı! Atmadıysanız atın. Rahatlarsınız! Sonra da gerçekten mesleği ayaklar altına alan, insanların canıyla oynayan, sağlığı ile oynayan, cüzdanı ile oynayan hekim kılığındaki soytarılarla ve edepsizlerle uğraşmaya başlarsınız."

Fatih Altaylı kıvırdı

Bugüne kadar, boş yatak kalmadığını söyleyip hastanelerin dolup taştığını, test ve aşı olmadığını iddia ederek TTB'nin algı operasyonunu hükümete karşı kullanan ve ardından özür dileyen Altaylı bu sözleriyle TTB'yi hedef alırken dansöz gibi nasıl kıvırdığını gösterdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zafer

Fatih Altayli ya katiliyorum, gobek atilabilir. Ornegin Fatih bey aramizdan ayrildiginda, fatiha yerine bir gobek, uc kalca atip ruhuna gondeririz.

Trakya

Sende ne uyuz insanmışsın ya 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23