• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Daha iktidar olmadan böyleler! CHP'li vekilden görevini yapan polise azar üstüne azar!

Yeniakit Publisher
2021-07-31 01:17:00 -

Seçimden önce halka her türlü şirinliği yapan CHP'liler, seçildikten sonra adeta halka karşı diktatör kesiliyor. CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, uygulama yapan polisin aracını durdurması sonrası küplere bindi. Görev başındaki polisi azarlayan Aydoğan, "Bakanının kimliğine bakabiliyor musun?" dedi. Polis memurunun milletvekili olduğunuzu bilmiyorum demesi üzerine "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin albümü var al oradan bak" diyen Aydoğan, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Trafik kontrolü için görevlendirilen polis memurları, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan'ın aracını durdurdu. Bu duruma sinirlenen Aydoğan, milletvekili olduğunu belirterek görevli polis memurunu azarladı.

"Bakanın kimliğine bakabiliyor musun?"

Görevli memur Aydoğan'a "Milletvekili olduğunuzu nereden bileyim, 650 tane milletvekilini tanıyamam ki" dedi. Aydoğan bu sözlerden sonra ses tonunu daha da yükseltti ve "Bakanının kimliğine bakabiliyor musun?" dedi.

"TBMM'nin albümü var, al oradan bak"

Polis memuru "Bakanı tanıyabilirim" dedikten sonra Aydoğan sinirli bir şekilde, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin albümü var al oradan bak" dedi.

"Siz milletin vekilisiniz, yapmayın bunu"

İşlerinin arasında buna bakamayacağını belirten polis memuru Aydoğan'a hatalı davrandığını ifade etti ve "Siz milletin vekilisiniz, yapmayın bunu" dedi. Aydoğan ise bu sözlerin ardından "Yanlış davranıyorsam gereğini yap" diyerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Aydoğan'ın bu davranışı kısa sürede gündem olurken, konuyla ilgili birçok paylaşım yapıldı ve Aydoğan'a tepki gösterildi.

Kaynak: Sabah
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sezer

Bunlar tam da boyleler Dikdatorler Hani kemal kilicdaroglu cumhur baskanina dikdator diyordu ya Kendi adamlarina ve bir de aynadan kendisine baksin Bunlar iclerinde gizli bir dikdatorluk hep var oldu zaten Bunlar adam gibi vatan evladini gordumu dikdatorlesirler Elin gavurunu gordum kurt gormus kuzuya donerler nedenki acaba Eee fonlarin hakkini vermek lazim mani mani cok hossun bozuk karakterleri cok cabuk bozuyorsun ehhh mani mani.

Murat ben

Senden bostan bekcisi olur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23