• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhuriyet yazarı Ahmet Tan'dan "İstanbul Havalimanı'na uçaklar inemiyor" yalanı!

Yeniakit Publisher
2020-01-12 11:22:00 - 2020-01-12 11:27:18
Cumhuriyet yazarı Ahmet Tan'dan "İstanbul Havalimanı'na uçaklar inemiyor" yalanı!

Cumhuriyet gazetesi yazarı Ahmet Tan, Kanal İstanbul projesini eleştirmeye çalıştığı yazısında İstanbul Havalimanı’na uçakların iniş yapamadığını iddia etti. Ancak havalimanının sitesinde de yer alan verilere göre uçaklar havalimanından sorunsuz bir şekilde iniş ve kalkış yapabiliyor.

 yeniakit.com.tr 

Türkiye’yi ileriye taşıyacak yerli ve milli olan olan projeşere 'siyasi yobazlık'larından dolayı karşı çıkan muhalif kesim medyasıyla da gerçekleri çarpıtmanın peşinde. Henüz yapılması planlanan Kanal İstanbul gibi dünyada eşine az rastlanır projelere karşı çıkan muhalefet, tüm engelleme girişimlerine rağmen yapımı tamamlanmış ve başarısını ispat etmiş olan dünyanın en büyük havalimanlarından İstanbul Havalimanı üzerine spekülasyon üretmeye devam ediyor.

Cumhuriyet yazarının ‘İstanbul Havalimanı’ yalanı

Türkiye’nin dev projelerine çamur atmayı adet edinen yabancı medya ile hareket eden muhalif medya İstanbul Havalimanı ile ilgili yalan bilgiler üretmeye devam ediyor.

Cumhuriyet gazetesi yazarlarından Ahmet Tan, Kanal İstanbul projesini eleştirdiği "Kanal’da ebcet hesabı" başlıklı bugünkü köşe yazısında İstanbul Havalimanı’na uçakların günlerdir iniş yapamadığını ileri sürdü.

Tan yazısında şunları yazdı;
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Kadere bakın ki sözde “dünya çapında” bir eseri var, yine de “yerinde yeller” esiyor. İstanbul Havaalanı’nda esen bu yeller yüzünden de günlerdir uçaklar inemiyor. “Kâmil”, olgunluğa ermiş, Tanrı’ya ulaşmış insan demek. Eser vermek için çırpındığına göre, ne olgunluğa ulaştı ne de Allah saklasın Tanrı’ya.. Çılgın projeyi yıllar önce müjdelemişti. Sonra nedense rafa kaldırdı. Şimdi “Hangi çılgın, bana kim zincir vuracakmış şaşarım?!” diye ortaya dökülmesi neden acaba?"

Gerçek çok farklı

Tan, İstanbul Havalimanı’na uçakların inemediğini iddia ederek alenen okuyucularının zekalarıyla alay etti. Cumhuriyet yazarının iddiasının aksine elde edilen son veriler İstanbul Havalimanı’na uçakların sorunsuz bir şekilde zamanında indiğini ve yine sorunsuz bir şekilde kalkış yaptığını gösterdi.

İstanbul Havalimanı’nın resmi web sitesinden havalimanına iniş ve kalkış yapan uçakların bir sorunla karşılaşmadan ve gecikme olmaksızın seferi tamamladığı bilgisine ulaşılabiliyor.


Kulaktan duyma bilgilerle muhalif olabilmek adına okuyucularına yanlış bilgi veren Tan’ın bazı okuyucuları sosyal medyada tepkisini dile getirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet Soylu

Bu kepçeyi kulağından tutup sürüye sürüye havaalanına götür, inenleri say lâm, şimdi de kalkanları say, ha o kalkanlar varya...

Orhan Özalp

Allah iinsanı bir kere şaşırtmaya görsün .ne yazılkki bu sol. Veislam karşıtı kafalar her zaman yalan dolanla kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar.Ne diyelim Allah hidayet versin .Evet milletimizin gururru olacak bir eseri siyasi emeller uğruna aşağılamaya kalkışmak ancak vatan hainliğine eşdeğer olduğu aşikar.Tabi bu kör gözlü aptalca düşünen kafalar nankörane yazılar yazop güya toplumda iklik yapmaya çaloışıyorlar Ama Allahın izniyle bunu başaramıyacaklar.Biz dik durdukça Reisimizi ve onlarla beraber bu uğurda çalışan yöneticilerimizle herzaman önlenecektir.Ayrıca bu gibi herzelere uslubunca cevap. Veren Ahmet Kekeç, Turgay vs.yazarlarımız ve Allah ,peygamber dostlaarı olduğu sürece .........
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23