• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonu gerçekleşti

Yeniakit Publisher
2020-07-04 12:03:00 -
Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonu gerçekleşti

Cumhuriyet tarihinin en büyük Bataklık Operasyonu'nda gözaltına alınan 67 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu ve suç geliri operasyonu "Bataklık" kapsamında gözaltına alınan 67 şüpheli, Ankara emniyetindeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, "suç işlemek amacıyla silahlı suç örgütü kurma veya yönetme, örgüte üye olma, örgütün faaliyeti çerçevesinde örgüt adına suç işleme ve örgüt faaliyeti çerçevesinde suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçları kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Ankara ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü koordinesinde başlatılan soruşturma kapsamında yakalanan 67 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Operasyon kapsamında 11 ilde gözaltına alınan şüphelilerden, aralarında örgüt elebaşları Nejat Daş ve Çetin Gören'in de bulunduğu 67'si Ankara Adliyesi'ne getirildi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında, aralıklı oturtularak üç otobüsle adliyeye getirilen şüpheliler, Ankara Cumhuriyet Savcısı Alper Türközmen tarafından sorgulanacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yayınlanırsa

Mezhepçi iktidar polisler yakaladı diye hava atar ittifak ortağı "AF" çıkarılmasını sağlayıp, hepsini serbest bıraktırır. Belki çoğu hapse girmez bile. Suçu bikaç garibana yükler büyük başlar serbest kalır. Onun için bunların hepsi gösteri, artistlik hareketler.

osmanlı savcıları

Cumhuriyet savcılarımız mı yürütüyor şimdi bu operatarasyonu? (Bi de padişah savcılarımız mı var lan aramızda, ne komik di mi)
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23