Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Kabil’de, Bağdat’ta, Humus’ta ve İdlip’te çocuklar öldükçe terörden ve belirsizlikten beslenenler kazanıyor, müslümanlar ne yazık ki kaybediyor. Bu çatışma Kürt, Türk, Alevi, Şii, Sünni hepimizin kaybettiği insani kri
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Kabil’de, Bağdat’ta, Humus’ta ve İdlip’te çocuklar öldükçe terörden ve belirsizlikten beslenenler kazanıyor, müslümanlar ne yazık ki kaybediyor.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Kabil’de, Bağdat’ta, Humus’ta ve İdlip’te çocuklar öldükçe terörden ve belirsizlikten beslenenler kazanıyor, müslümanlar ne yazık ki kaybediyor. Bu çatışma Kürt, Türk, Alevi, Şii, Sünni hepimizin kaybettiği insani krizdir" dedi.