Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz gecesi şahsımdan bakanlarımıza, bürokratlardan medya temsilcilerine kadar herkesin peşine düştüler. Bir tek kişi FETÖ’nün özel korumasına, ilgisine mazhar olmuştur, o da Kemal Kılıçdaroğlu’dur. FETÖ’cülerin t
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz gecesi şahsımdan bakanlarımıza, bürokratlardan medya temsilcilerine kadar herkesin peşine düştüler.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz gecesi şahsımdan bakanlarımıza, bürokratlardan medya temsilcilerine kadar herkesin peşine düştüler. Bir tek kişi FETÖ’nün özel korumasına, ilgisine mazhar olmuştur, o da Kemal Kılıçdaroğlu’dur. FETÖ’cülerin tanklarıyla burun buruna gelen genel başkanın önünde tüm yollar açılmıştır" dedi.