• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öyle bir haykırın ki Paris'ten duyulsun

Yeniakit Publisher
2018-04-01 15:07:00 - 2018-04-01 15:49:04
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öyle bir haykırın ki Paris'ten duyulsun

AK Parti Adana İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dün Ermenileri kışkırtanlar bugün aynı oyunu başkaları üzerinde oynamanın peşindeler. PYD'yi desteklemek için çırpınanlara, Elysees Sarayı'nda ağırlayanlara Adana'nın bir mesajı olacaktır. Buradan öyle bir haykırın ki yankısı da Paris'ten duyulsun." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,AK Parti Adana İl Kongresi'nde yaptığı açıklamada Fransa'nın terör örgütü YPG elebaşlarını ağırlamasına sert tepki göstererek "Dün Ermenileri kışkırtanlar bugün aynı oyunu başkaları üzerinde oynamanın peşindeler. PYD'yi desteklemek için çırpınanlara, Elysees Sarayı'nda ağırlayanlara Adana'nın bir mesajı olacaktır. Buradan öyle bir haykırın ki yankısı da Paris'ten duyulsun." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Salona girmeden önce dışarıdaki tüm kardeşlerimi, vatandaşlarımı görünce onları selamlamadan giremezdik. Salonun en az 4-5 misli, fazlası var azı yok, dışarıda kardeşlerimiz vardı. Onlara konuşmamızı yaptık, dedik ki, ahir kelam salonda.

Adana 16 Nisan'da yüzde 42 ile Türkiye ortalamasının çok altında kaldı. Halbuki biz Adana'yı biliriz, Adana da bizi bilir. Adana'ya hangi hizmetleri getirdiğimizin en yakın şahitleri sizlersiniz. Demek ki biz kendimizi Adana'ya yeteri kadar anlatamamışız. Adana'da güçlü olacağız ki diğer illeri de sürükleyip getirebilelim.

Bu kongremizle birlikte Adana'da yeni bir dönem başlatıyoruz. Metal yorgunluğunu geride bırakıyoruz. İnşallah yeni bir diriliş başlatıyoruz.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

FİTNE VE FESADA YER VERMEYECEĞİZ

Sizden ricam şu, fitne ve fesada aramızda yer vermeyeceğiz. Fitme üretmekten bıktık artık.

Adana'nın yanı başında önemli bir hareket yürütüyoruz. Zeytin Dalı Harekatını başarı ile sürdürüyoruz, şuanda iyi bir noktadayız. Operasyonun 58.gününde yani Çanakkale Zaferimizin yıl dönümünde Afrin merkezi ele geçirildi. Şimdi Tel Rıfat ve diğer bölgelere yönelik harekat devam ediyor.

SURİYELİ KARDEŞLERİMİZ DÖNMEYE DEVAM EDECEK

Afrin bölgesinde güvenli hale getirdiğimiz yerlere Suriyeli kardeşlerimiz yerleşmeye başladı. Daha önce DEAŞ'tan temizlediğimiz bölgelere 160.000 Suriyeli kardeşlerimiz geri döndü, operasyonlarla özgürleştirdiğimiz bölgelere Suriyeli kardeşlerimiz dönmeye devam edecek.

3844 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Türkiye Suriye'de oyunları bozdukça çatlak sesler gelmeye başladı. Afrin'de şimdiye kadar 3844 terörist etkisiz hale getirildi.

"FRANSA'DAN ASLA DUYMAK İSTEMEYECEĞİMİZ BEYANLAR GELDİ"

Amerika'nın Suriye politikasında kısmi de olsa bazı müspet değişiklikleri takdirle takip ediyoruz. Amerika ile yakından çalışmaktan biz memnuniyet duyarız. En son Fransa'dan asla duymak istemeyeceğimiz bir takım beyanlar geldi. Adana bu Fransızları iyi bilir. Fransızlar da iyi bilir. Geçmişte Fransız işgalcilerin kendilerine, Ermeni çetelerine en güzel cevabı Adana vermiştir, Adana.

"ÖYLE BİR HAYKIRIN Kİ, YANKISI PARİS'TEN DUYULSUN"

Dün Ermenileri kışkırtanlar bugün aynı oyunu başkaları üzerinde oynamanın peşindeler. PYD'yi desteklemek için çırpınanlara, Elysees Sarayı'nda ağırlayanlara Adana'nın bir mesajı olacaktır. Buradan öyle bir haykırın ki yankısı da Paris'ten duyulsun.

"EY NETANYAHU SEN AYNI ZAMANDA BİR TERÖRİSTSİN"

Bu Adana mart yerel seçimlerini bitirir, kasım seçimlerinde de destan yazar. Bizim bayrağımız barışın güvercinidir, ama gerektiğinde de savaşın şahinidir. Dünyanın dört bir yanından gelip coğrafyamızı çiğneyenlere ses çıkarmayanların Türkiye'den şikayet etmeye hakları yoktur. Bizim sömürgecilik ayıbımız yoktur. Bizim işgalcilik ayıbımız yoktur Ey Netanyahu. Sen işgalcisin. İşgalci olarak o topraklarda bulunuyorsun. Aynı zamanda sen bir teröristsin.

"SİZİN YAPTIKLARINIZI TARİH KAYDEDİYOR"

O mazlum Filistinlilere sizin yaptıklarınızı tarih kaydediyor. Bunu hiçbir zaman unutmayacaklar. İnanıyorum ki İsrail halkı senin bu yaptıklarından rahatsız. Sen kalkıp da bizim Afrin Harekatı'na söz söyleyecek kıratta değilsin. Haddini, bu noktada bileceksin. Biz gittiğimiz yere sadece huzur, medeniyet, sevgi götürürüz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23