• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CNN-CHP kavgası alevlendi: Uymayın şu Tuncay’a, boykotu bitirin

Yeniakit Publisher
2020-02-15 22:04:00 - 2020-02-15 22:14:23
CNN-CHP kavgası alevlendi: Uymayın şu Tuncay’a, boykotu bitirin

Demirören Holding bünyesindeki Hürriyet’in genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, partisinin Demirören bünyesindeki bir diğer yayın kuruluşu CNN Türk’e uyguladığı boykotu kaldırmaya çağırdı.

CHP, CNN Türk’e hiçbir partilinin çıkmayacağını açıklamış, CHP seçmeninden de kanalı izlememelerini istemişti. 6 Şubat’taki kararı açıklayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, bunun kanalın ‘partililere tuzak kurup gerçekleri çarpıttığı için’ alındığını söylemiş, “Bu kanalın zararlarından korunmak için yurttaşlarımıza CNN Türk’ü izlememelerini tavsiye ediyoruz” demişti.

Hakan, Kılıçdaroğlu’nu boykotu kaldırmaya yönelik çağrısını Hürriyet’teki ‘Kemal Bey’e çağrı: Uymayın şu Tuncay’a’ başlıklı bugünkü yazısında dile getirdi.

Hakan aynı zamanda CNN Türk’teki ‘Tarafsız Bölge’ adlı tartışma programında moderatörlük yapıyor.

Kılıçdaroğlu’nun ‘tahammüllü ve demokrat’ bir kişiliğe sahip olduğunu ve ‘en ağır eleştirilere karşı bile sabır ve olgunlukla yaklaşan’ birisi olduğunu ifade eden Hakan, CHP liderinin siyaset hayatı boyunca medyayla kavga etmekten kaçındığını savundu.

CNN Türk’ün CHP’nin rakibi olarak görülmemesi gerektiğini belirten Hakan, şöyle devam etti: “Medya özgürlüğü diyorsunuz, sonra da ‘Oraya çıkarsan seni partiden atarım’ diyorsunuz. Kendinizle çelişmeyin. Uymayın şu Tuncay’a.

‘Boykot moykot yakışmaz bize’ deyin… ‘Herkes yapar biz yapmayız’ deyin… ‘Bizim bir farkımız var’ deyin… ‘Bize yakışmaz’ deyin. Uymayın şu Tuncay’a.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

II.MURAT

CNN Türkü ve NTV yi izlemiyoruz artık. AKP nin yayın organı gibi çalıșıyorlar.

....

Milleti salak yerine koymayı bırakın artık ya. Ulan amerikan kanalısınız işte yapmacık numaralarla yerli olmaya çalışmayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23