• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cihat Yaycı önce 'Tamam ikna olduk kamuda ve TSK'da FETÖ'cü yoktur' dedi ve sonraki paylaşımı şok etti

Yeniakit Publisher
2022-07-22 15:21:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Cihat Yaycı önce 'Tamam ikna olduk kamuda ve TSK'da FETÖ'cü yoktur' dedi ve sonraki paylaşımı şok etti

Terör ve ihanet örgütü FETÖ’ye ilişkin çarpıcı ifşalarıyla kamuoyunu aydınlatan öncü isimlerden biri olan Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, terör örgütünün ve yandaşlarının baskısıyla sosyal medya hesaplarının kısıtlanmasına ironik bir tepki gösterdi.

 Yeni Akit  Ankara 

Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (TÜRK DEGS) sosyal medya hesabından dikkat çekici paylaşımlarda bulunan Yaycı Paşa, “Yapılan baskı, tehdit, açıklama, hakaret ve küfürlerden sonra; Kamuda, ve özellikle TSK’da FETÖ’cü olmadığına ve bunu dillendirenlerin kamu düzenini bozduğuna ikna olduk, artık susacağız” dedi.

Vosvos fotosu paylaştı

Yine TÜRK DEGS hesabından bir “Vosvos” fotoğrafı paylaşan Cihat Yaycı, “Bundan sonra böyle fotoğraflar paylaşacağız..Bu tür konulara eğileceğiz ki rahat edelim..Fotoğraf nasıl? Güzel mi? Size ne ifade ediyor? Işık doğru hesaplanmış mı? Kompozisyon nasıl?” diye yazdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kalem yazmak içindir

Trenden biri daha mı indi size göre, yani yaycı paşada mı yalanlarınıza gına getirdi hey akepeli troller? Asıl fetöcülerin siyasi olanları, mecliste, partide, il teşkilatlarında, sarayda, saray sakini fetönün siyasi ayağıdır. Dünya alem biliyor. Hani hain fetö için hazırlanan 15 Temmuz raporu beyler?

Saffet

TSK yi bilmem ama yargida
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23