• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'ye 128 milyar tokadı: 'CHP'nin içindeki taciz ve tecavüz failleri nerede?'

Yeniakit Publisher
2021-04-17 02:24:00 -
CHP'ye 128 milyar tokadı: 'CHP'nin içindeki taciz ve tecavüz failleri nerede?'

Muhalefetin '128 milyar dolar nerede?' provokasyonu Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde devam ederken, taciz ve tecavüz olayları ile gündemden düşmeyen CHP'ye tokat Ağrı'dan geldi.

 Yeniakit.com.tr 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki '128 milyar nerede?' provokasyonu devam ederken, son zamanlarda 'tecavüzlerin partisi' ünvanını kazanan CHP'ye tokat, Ağrılılardan geldi. Ağrı'lılar, kentin dört bir yanındaki bilboardlara, "Vatandaş soruyor: CHP'nin içindeki taciz ve tecavüz failleri nerede?" yazılarını astı.

'Namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmalı'

Vatandaşın CHP'ye tepkisini twitter hesabından paylaşan Yeni Akit yazarı Zekeri Say da "En az namussuzlar kadar cesur olun be AK Partililer." diyerek destekledi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mücahit korkmaz

Merkez bankası çok ortaklı bir yapıya sahip. Yabancı sermaye sahipleri dahil bu ortaklar bir kuruş dahi kaybolsa ayağa kalkmaz mı? Kaldı ki merkez bankasının işi sürekli döviz TL veya altın alıp satmak. Bu iftirayı atanlar 128 milyar doların kapladığı hacmi dahi bilmez. Ağrı ya teşekkürler. Vatandaş tüm Türkiye de başka sorular da soruyor. Devamı gelsin.

Resat

Anlatmak istediğinizi anlattığınız in anladigi dilden anlatmak zorundasınız,,tabi birde karşı tarafın zeka seviyesini de gozonune alarak. Başkan onların içinden geldiği için onları iyi tanıyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23