• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Tanrıkulu'ndan skandal!

Yeniakit Publisher
2017-09-06 15:43:00 - 2017-09-06 15:48:39
CHP'li Tanrıkulu'ndan skandal!

Yapılan operasyonları sivillere yapılıyor gibi göstermeye çalışan CHP'li vekil Sezgin Tanrıkulu, terör örgütü PKK'ya yapılan operasyonlara 'alçaklık' dedi.

CHP'nin PKK sevici vekili Sezgin Tanrıkulu son iki gündür hedefine Yerli İnsansız Hava araçlarını koydu. İlk olarak Kandil'den gelen talimatla terör örgütü PKK'ya yakın medya organları tarafından servis edilen asılsız İHA ve SİHA haberleri sonrası CHP'ki Tanrıkulu'da sürekli olarak benzer açıklamalar yapıyor.

PKK YALANI BAŞLATTI, TANRIKULU DEVAM ETTİRİYOR

Teröristler SİHA ve İHA'lardan hiç bir şekilde kaçamayıp ağır kayıplar vermeye başlayınca terör örgütüne yakın medya organları 'siviller vuruluyor' yalanını ortaya atmıştı.

PKK'NIN KATLİAMLARINI GÖRMEZDEN GELDİ

"Eskiden JİTEM vardı, şimdi aynı görevi SİHA'lar yapıyor. Böyle yöntem hukuk devletinde olmaz ancak savaşta olur; savaşın da kuralları vardır" diyen Tanrıkulu, PKK'nın yaptığı suikast ve katliamlarını görmezden gelmekle yetinmedi bir de SİHA'ların sivilleri hedef aldığı yalanını ortaya attı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Eli kanlı, bebek katili terör örgütüne hiçbir fırsatta desteğini esirgemeyen CHP'li Tanrıkulu 2015 yılında Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, 2 polis memurunun evlerinde başlarından vurularak şehit edilmesine, Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit edilmesine, Tunceli'de kaçırılarak şehit edilen 24 yaşındaki öğretmen Necmettin Yılmaz'a, kaçırılarak şehit edilen Hakkari'nin Kadıköy Köyü Muhtarı Nurettin Altun, Van’da AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi'nin şehit edilmesine, AK Parti Diyarbakır'ın Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan'nın şehit edilmesine, Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ın şehit edilmesine en ufak bile bir tepki göstermemişti.

BU KEZ ÇOK İLERİ GİTTİ

Terör örgütü PKK'nın güvenlik güçleri ve sivilleri hedef aldığı onca saldırıya çıkıp bırakın alçakça demeyi kınayamayan CHP'li Tanrıkulu, teröristlere göz açtırmayan İHA ve SİHA'lar ile yapılan operasyonlara 'alçaklık' diyecek kadar ileri gitti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23