• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li belediyede yolsuzluk bitmiyor! Gözaltılar var

Yeniakit Publisher
2020-02-26 20:00:00 - 2020-02-26 20:06:18
CHP'li belediyede yolsuzluk bitmiyor! Gözaltılar var

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP'li Yalova Belediyesi'nde başlatılan ‘zimmet’ soruşturması kapsamında 3 kişi daha gözaltına alındı.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin titiz çalışması sonucu resmi belgede sahtecilik, zimmet, nitelikli dolandırıcılık ve görevi kötüye kullanma suçlarına karıştığı tespit edilen T.T, H.Ç ve E.G gözaltına alındı.

Yalova Belediyesi’nde başlatılan yolsuzluk operasyonu sürerken gözaltına alınan 3 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Ne olmuştu?

Yalova Belediyesi'nde muhasebe bölümünde çalışan ve yüklü miktarda parayı zimmetine geçirip ortadan kaybolan Reşat Elgin'in Denizli'de yakalanmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, Güleç'in şoförü B.E. ile sekreteri B.T. ve para aktarıldığı iddia edilen paravan şirketin sahibi müteahhit B.B., polis ekipleri tarafından Yalova Belediyesi'nde gözaltına alınmıştı.

Hakkında zimmet iddiası bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, muhasebe çalışanı Reşat Elgin, Mali İşler Müdürü Şenay Reyhan Kaş, sekreter Bahar Taşkömür, paraların aktarıldığı iddia edilen paravan şirketin sahibi müteahhit Bekir Bilgi ve firma çalışanı Orhan Gedik tutuklanmış, muhasebe çalışanı S.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yiğido

Chp yolsuzluk yoksulluk demek bunların içine işlemiş bırakmazlar düşünün türkiyeyi bunlara teslim edilse bitirirler anlayış bu sadece çalıp çırpsınlar zaten tek amaçları yapacakları bundan başka birşey değil

Anğaralı

Arkadaş bu chp nın yolsuzluklarına yetişilmiyor Ankara'da 25 milyonluk unutuldu derken 20 milyoncuk Yalova çıktı tam kapatalım derken 16 milyoncuk Edirne çıktı sanırım 4 yıl tek haber kaynağımız chp lıların çalmaları olacak 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23