• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li belediye başkanından medyaya skandal sözleşme

Yeniakit Publisher
2020-04-29 22:45:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
CHP'li belediye başkanından medyaya skandal sözleşme

CHP'li Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Türk basın tarihine geçecek skandal bir uygulamaya imza attı. Başkan Köse tarafından hazırlattırılan abonelik sözleşmesine "kendisini ve belediyeyi eleştirmeme" şeklinde bir madde eklendi.

Safranbolu'nun CHP'li Belediye Başkanı Elif Köse, Türk basın tarihine geçecek skandal bir uygulamaya imza attı. Başkan Köse tarafından hazırlattırılan abonelik sözleşmesine "kendisini ve belediyeyi eleştirmeme" şeklinde bir madde eklendi.

Anadolu Yayıncılar Birliği Genel Başkanı Sinan Burhan'ın paylaştığı bilgilere göre Başkan Köse tarafından hazırlattırılan abonelik sözleşmesine "kendisini ve belediyeyi eleştirmeme" şeklinde skandal bir madde eklendi.

Eleştirenin sözleşmesi iptal edilecek

Söz konusu maddeye uymayan yani CHP'li Belediye Başkanı Elif Köse ya da yönettiği belediyeyi eleştiren medya kuruluşlarının abonelik sözleşmeleri iptal edilecek.

Söz konusu skandal madde bir çok gazeteci tarafından basın özgürlüğüne müdahale olarak nitelendirildi.

Anadolu Yayıncılar Birliği Genel Başkanı Sinan Burhan da sosyal medya hesabından bu uygulamaya tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

"Safranbolu’nun CHP’li Belediye Başkanı Elif Köse, Karabük ve Safranbolu basını için “Türk basın tarihine kara bir leke olarak geçecek” sözleşme hazırlattı. Sözleşmede, kendisini eleştirecek gazete ve internet sitelerinin aboneliklerinin kesileceği yer aldı. Nerede basın özgürlüğü?"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şahin

Hani CHPKK nin basın özgürlüğü nerde kaldı. Kısaca diyorlarki biz her türlü pisliği yaparız ama, bizim yapacağımız pislikler basın olarak sesinizi çıkarmayacaksınız.. kadına bak ya devlet imkanını neye kullanıyor yuhhh artık.

Murat

Hey yavrum hey , chp nin demokrasi karnesi pekiyi lerle dolup tasmakta. Boylece elestirmek yasak olunca hersey gulluk gulistanlik olacak. Cop daglarinin patladigi chp de.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23