• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’deki rüşvet skandalında sıcak gelişme

Yeniakit Publisher
2022-11-10 13:44:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Bazı basın kuruluşlarında yer alan haberlerde, Ataşehir Belediyesi'nde Ruhsat ve Denetim Müdürü olduğu belirtilen Servet Ön'ün rüşvet aldığı iddia edildi. Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı ve olayda adı geçen kişinin görevden alındığı belirtildi.

Türkiye CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde ortaya çıkan rüşvet skandalının görüntülerini konuşuyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Bir kısım sosyal medya ile basın kurumlarında çıkan, Kurumumuzun bir çalışanı hakkında paylaşılan görüntülere dair bilgi sahibi olunması üzerine, görüntülerde yer alan içeriğin neye ilişkin olduğu ve gerçek olup olmadığı konusunda, Başkanlık emriyle Teftiş Kurulu Müdürlüğümüzce inceleme/soruşturma başlatılmış olup, Başkanlığımızca bu kişinin görevine son verilmiştir.

Haberlerdeki görüntülere dair Kurumumuz tarafından İstanbul Anadolu Başsavcılığı’na gereği için müracaat edilmiş olup, konu hakkında gerekli tüm hassasiyet özenle gösterilmektedir” ifadelerine yer verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

buzzzzzz gibi işler

Ataşerdeki bürokratlardan çokkkkkk önce başkanları ve avanta olarak buz rezidanstan kimlere bedavadan daireler neyin karşılığında verildi onlara bakın

Mücahid/fr

Babası adını "servet" koymuş, fakat o isme lâyık olmak için kendisi kısa ve haram yolu seçmiş!.. Yazık.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23