• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'de yeni kaset skandalı ve şantaj! "Selam vekilim s..s partinizle alakalı görüntüler elimizde"

Yeniakit Publisher
2020-12-30 13:49:00 -
CHP'de yeni kaset skandalı ve şantaj! "Selam vekilim s..s partinizle alakalı görüntüler elimizde"

CHP'de patlak veren şantaja dair yeni detaylar ortaya çıktı. CHP'li milletvekiline CHP teşkilatından başka isimlerle birlikte şantaj yapan eski sevgili ve arkadaşlarına ilişkin çarpıcı bir gelişme yaşandı.

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ın adının karıştığı tecavüz ve şantaj skandalında yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Karabat'ı, CHP'li Aynur Doğan'la yaşadığı birlikteliğe ilişkin görüntüleri yaymakla tehdit ederek 10 milyon lira isteyen CHP eski Arnavutköy İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Cahit Alma'nın, 'İBB'de Yönetim Kurulu Üyeliği' de talep ettiği belirlendi. Karabat, kendisine atılan tehdit ve şantaj içerikli Whatsapp mesajlarını da savcılığa sundu.

"Selam vekilim görüntüler elimizde!"

Mesajlarda "Selam vekilim. Bir emanet var. Göndereceğim size. S..s partinizle alakalı. Kayıtlar elimizde. Başka yerlere gitmeden sana gelsin dedim" ifadeleri yer aldı. Soruşturmada şantaja karıştığı belirlenen 4 kişi tutuklanmıştı.

Doğan "bilgim yok" dedi

Şantajın başrolünde yer alan CHP Çekmeköy teşkilatında 'Sarı Başkan' lakabıyla tanınan CHP'li Aynur Doğan ise konuyla ilgili bilgisinin olmadığını söyledi, evine kurduğu kamera sistemi için ise "Evimde salonun ortasında kamera var ancak gizli kamera değil" iddiasında bulundu. Kayıtların, Doğan'ın evindeki kameralara ait olduğu ileri sürülüyor.

Neler olmuştu?

Son dakika haberi: Taciz ve tecavüz skandallarıyla çalkalanan Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) akıllara durgunluk veren bir şantaj olayı yaşandı. Yasak aşk, gizli kayıt ve şantaj gibi bir entrika romanında olması gereken bütün unsurların yer aldığı skandalın bir tarafında CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) üyesi Özgür Karabat, diğer tarafında ise CHP'li Aynur Doğan ve partinin eski Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt'un da aralarında bulunduğu altı kişilik şantaj şebekesi var. CHP'de yaşanan son skandal şöyle gelişti:

CHP'li vekil ve Aynur Doğan yasak aşk yaşadı

Şantaj skandalının merkezinde yer alan CHP Milletvekili Özgür Karabat, 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde CHP İstanbul 3. bölgeden milletvekili olarak seçildikten sonra yaşadığı yasak aşk yüzünden bir şantaj şebekesinin tuzağına düştü. CHP Çekmeköy İlçe Teşkilatı mensubu olan Aynur Doğan isimli kadın, parti içinde yükselme hedefi ile milletvekili Özgür Karabat'la tanıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Üsküdar'da bulunan evde ilişkiye girdi

Daha sonra evli ve bir çocuk babası olan Karabat ile ilişki yaşamaya başladı. İddiaya göre Karabat kadının Üsküdar'daki evine giderek kadınla birlikte oldu.

Evine gizli kamera yerleştirdi

İlerleyen süreçte partide istediği gibi yükselemeyen ve işe yerleştirilmeyen Aynur Doğan, arkadaşlarıyla birlikte Karabat'a şantaj yapmaya karar verdi ve bir plan yaptı. CHP'li vekil ile birlikte oldukları evin yatak odasındaki yangın duman sensörü içine gizli kamera düzeneği yerleştiren kadın, Karabat'la mahrem anlarını kayda aldı.

10 milyon lira istediler

Aynur Doğan ile son yaşadıkları birliktelikten birkaç gün sonra CHP'li Karabat, bilinmeyen bir numaradan arandı. Sonradan Aynur Doğan'ın arkadaşı olduğu belirlenen kişi, Karabat'la yaptığı telefon görüşmesinde, ellerinde görüntülerinin bulunduğunu söyledi. Karabat'ı görüntüleri yaymakla tehdit eden kişi, bu görüntüleri silme karşılığında Karabat'tan tam 10 milyon TL istedi.

Karısına anlattı, şikâyetçi oldu

Karabat ise söz konusu teklifi kabul etmedi. Bir müddet sonra yeniden arayan şantajcı, bu kez 1 milyon TL karşılığında görüntüleri imha etmeyi önerdi. Gelen tehdit ve şantajlardan bunalan Karabat, sonunda yaşadığı gayri meşru ilişkiyi eşine itiraf edip şikâyetçi olmaya karar verdi. Karabat, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne şikâyette bulundu ve soruşturma başlatıldı.

CHP'li meclis üyesi de var

Milletvekili Karabat'ın verdiği bilgiler üzerine inceleme yapan emniyet ekipleri, tehdit ve şantaj olayında Aynur Doğan ile CHP eski Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt'un da aralarında yer aldığı 6 şüphelinin bulunduğunu tespit etti. Şüphelilerin yakalanmamak için patates hat kullandıkları belirlendi. Polis ekipleri Karabat'a yönelik şantaj mesajlarına da ulaştı.

Soruşturma ve gözaltı

Kendileri hakkında gözaltı kararı verilen şüpheliler kıskıvrak yakalandı. Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi olan Bozkurt'un Karabat'a yapılan şantajda şüphelilerle birlikte hareket ettiği belirtildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu doğrultusunda olayla ilgili soruşturmanın derinleştirilmesi bekleniyor.

Eski genel başkanı da böyle indirdiler

CHP'de yasak aşk eksenli kaset ve şantaj skandalı daha önce Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 2010'da CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a yaptığı kaset kumpasını akıllara getirdi. Parti içinde ortaya çıkan taciz ve tecavüz vakalarını örtbas etmek için elinden geleni yapan CHP yönetiminin parti içindeki bu şantaj skandalı karşısında nasıl bir tutum takınacağı ise merak konusu.

CHP'de taciz, tecavüz ve kaset dalgası

Bilindiği gibi CHP'de günlerdir birbiri ardına cesur davranarak yaşadıkları tacizleri şikayet eden partili kadınlar gündemdeydi. Yaşanan bu son skandalda da CHP'li vekile kumpas kuran ve şantaj yapan ekibin yine CHP'liler olması dikkat çekerken parti içindeki duruma ilişkin endişeleri arttırıyor. (Sabah)

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

akesar

32 tekmili birden Aş.. Şantaj, tehdit, şiddet...Cinayet eksik diyeceksiniz. Evet ama o kadar emin olmayın. Pınar Gültekin cinayeti CHP ye bulaştı. Ankara'daki Aleyna cinayetini derinlemesine inceleyecek ekiplere ihtiyaç var. Şüpheli ortadan kaldırılmadan emniyete alın, güvenliğini sağlayın. Şüpheliyi kim koruyor? Annesini kim ortadan kaldırdı?.Araştırın. Bakalım neler çıkacak?

Hasan

Bunların hepsi pornocu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23