• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’de ortalık karıştı, herkes bu videoyu konuşmaya başladı! O hacı amcanın İmamoğlu’na söyledikleri tekrar gündem oldu

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Haziran'daki kurultay davasında 'mutlak butlan' kararı çıkması durumunda partinin başına geçeceğini söylerken, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu bu duruma tepki gösterdi. İmamoğlu, "Hayal kırıklığına uğradım, içimi yaktı, kötü hissediyorum" derken, geçmişte çekilen bir video tekrar gündem oldu.

CHP'de ortalık adeta yangın yerine döndü. Parti içi rekabet son günlerde üst noktalara çıkarken, temaslar da sıklaştı. Gözler ise 30 Haziran'daki kurultay davasından çıkacak karara çevrildi.
Mahkemeden 'mutlak butlan' kararı çıkması durumunda eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu partinin başına geçeceğini söylerken, bu yöndeki açıklama tüm dengeleri değiştirdi. Bazı isimler Kılıçdaroğlu'na destek verdi. Çoğunluk ise bu kararı eleştirerek tepki gösterdi.
Duruma tepki gösterenlerden biri de hakkındaki yolsuzluk davası kapsamında tutuklanan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu oldu.
Konuyla ilgili olarak İsmail Saymaz'a açıklamalarda bulunan İmamoğlu, Kılıçdaroğlu için "Utançla hatırlanır, lanetlenirsiniz. Tenezzül etmeyin. Ailenize ve çocuklarınıza temiz bir isim bırakmak istiyorsanız girdiğiniz bu yoldan geri dönün. Girdiğiniz yolun sonunda iktidarın koltuk değneği olmaktan başka bir paye yok" dedi.
Kendisini kötü hissettiğini de ifade eden İmamoğlu, "Çok içimi yaktı, tarifsiz şekilde kötü hissediyorum. Büyük bir ihanete uğrama duygusuyla karşı karşıyayım. Bunca insan hapisteyken ve yargılama değil, direkt cezalandırma oluyorken, aileler işkence altındayken, bu söze tahammül etmem mümkün değildir" ifadelerine yer verdi.
Öte yandan sosyal medyada yıllar önce paylaşılan bir video tekrar gündem oldu. İmamoğlu Trabzonlu bir vatandaşla konuştuğu sırada vatandaş kendisini "Kılıçdaroğlu alır seni aşağıya. Muharrem İnce'yi almadı mı aşağıya? Bak nasıl aldı" diyerek uyarmıştı.
İmamoğlu'nun bugün yaptığı açıklamanın ardından bahsi geçen video yeniden dolaşıma girdi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kılıçdaroğlu saf değildir

memur zihniyetinde olan ama belirli gruğp belirli mezhep iç,indeki adamalrı belirli yerlere yerlestiren insnadır cok tehlikelidir unutmayın chpde temzilik olmalı bakın 10 milletveikili nasıl onun tarafını tutu ayrıca sorusturmalar felan bunlar kimden gitmiştir bakmak lazım değilmi

los pollos

umarım hep içeride kalır. suretini görmek bile midemi bulandırıyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23