• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu: Demirtaş'ı serbest bırakın

Yeniakit Publisher
2019-09-15 16:22:00 -
CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu: Demirtaş'ı serbest bırakın

CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP'li Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması için çağrıda bulundu.

Yaklaşık 3 yıldır cezaevinde bulunan Şelahattın Demirtaş için çağrıda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu "Demirtaş'ı serbest bırakın" dedi.

Demirtaş'ın avukatları mahsupluk başvuru yapmıştı

Edirne'de tutuklu bulunan eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için avukatları tutuklu bulunduğu davada cezaevinde kaldığı süre için mahsupluk başvurusu yapmıştı. Mahkeme, mahsupluk başvurusunu kabul ederse Demirtaş yaklaşık 3 yıldır tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nden tahliye olacak.

Bekaroğlu: Demirtaş'ın serbest bırakın

Kişisel Twitter hesabından, Kandıra Cezaevi'nde bulunan Sırrı Süreyya Önder ile Demirtaş'ın BDP milletvekili oldukları dönemde, Abdullah Öcalan'ın mektubunu Kandil'e ulaştırmalarının ardından yaptıkları açıklamaya dair bir video paylaşan Bekaroğlu, şunları söyledi:

"Demirtaş'ı serbest bırakın, TBMM'de bir komisyon kurun, çözüm süreci tekrar başlasın. Annelerin acıları ancak böyle diner. 'Son terörist öldürülene kadar' yöntemi yanlış, 'sivil toplum' yürüyüşleri ile de bir yere gidilemez."


ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hercai

Yargi sen misin de mide bulandiyorsun bay keltos! Bu adam 50 kisinin katledilemsinden sorumludur! Yasin Boru kardesimiz de bu ya..ak sayesinde sehit edildi, ve oteki arkadaslari! Sesini kes! 

Haktan

Chp ye oy veren Atatürkçü geçinenlere sesleniyorum hainsiniz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23