• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CEO'ya tarihi eser baskını! Gözaltına alındı

Yeniakit Publisher
2018-10-11 18:48:00 - 2019-08-23 12:22:56

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
CEO'ya tarihi eser baskını! Gözaltına alındı

Türkiye'de havayolu firmalarına hizmet sağlayan şirketin sahibi G.S, tarihi eser kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Türkiye'de birçok havayolu firmasına temsil ve gözetim hizmeti veren şirketin sahibi G. S, tarihi eser kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. 

3 gün önce düğmeye basıldı

İstanbul Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda bir grubun tarihi eser kaçakçılığı yaptığını belirledi. Şüphelilerin kimliklerinin tek tek tespit edilmesinin ardından da 3 gün önce operasyon için düğmeye bastı.

Çok sayıda ev ve işyerine düzenlenen baskında aralarında G. S'nin de olduğu 27 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin tamamının aynı şirketin üst düzey isimleri olduğu öğrenildi.

Kaçakçılık polisinin, operasyon kapsamında şüphelilerin ev ve işyerlerinde yaptığı aramalarda aralarında paha biçilemeyen eserlerin de bulunduğu çok sayıda tarihi eser ele geçirdiği öğrenildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23