• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cem Yılmaz'dan çıplak manken rezaleti

Yeniakit Publisher
2019-09-16 22:36:00 -
Cem Yılmaz'dan çıplak manken rezaleti

Gösterilerinde İslami değerlerle pervasızca dalga geçen Cem Yılmaz'ın sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda yer alan çıplak manken detayı büyük tepki çekti.

Cem Yılmaz, oğlu Kemal'in dans ederken çektiği videoyu Instagram hesabından paylaştı. Yılmaz'ın paylaşımında dikkat çeken çıplak manken detayı ise takipçileri tarafından tepki çekti.

 Cem Yılmaz, Ahu Yağtu ile olan evliliğinden olan oğlu Kemal Yılmaz'ın dans ettiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Rezalet detaylı videoyu milyonlar izledi

Yılmaz'ın "Dans bizim için 1. plandadır." notunu düştüğü paylaşımı kısa sürede 1 milyonun üzerinde izlenme aldı.

Tepki çekti

Yılmaz'ın, evinden yaptığı paylaşımda çıplak manken detayı göze çarptı. Yılmaz'ın takipçileri paylaşıma "Çocuğun olduğu bir evde çıplak mankenin ne işi var?" yorumlarıyla duruma tepki gösterdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İşte o paylaşımlar:

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mustafa

yakında oda avrupalı ve abd li sanatçılar gibi çocuğuna gelinlik giydirip damadının kucağına verir. yeni akım motorizm. teker sektörü bunlar sayesinde çok ilerilere taşınacak.

Halil İbrahim Ercan

Yazık. Ellerinde bir tek dünyaları var. Onunda tadını çıkarsın. Malûm cennet gibi cehennemde kolay kazanılıyor. İkisi içinde emek, çaba gerekli. O 'da (onun gibiler) onu yapıyor işte. Neticede (yani ahirette ) herkes dünyada yaptıklarının karşılığını alacaklardır. Kafayı kuma gömmenin anlamı yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23