• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cem Uzan'a aitti! Şimdi harabeye döndü...

Yeniakit Publisher
2017-12-21 11:03:00 - 2017-12-21 11:49:41

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Cem Uzan'a aitti! Şimdi harabeye döndü...

Cem Uzan'ın Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulan Antalya’daki lüks işletmesinin son hali görenleri hayrete düşürdü.

Antalya’nın 2 bin 200 rakımlı Beydağları'nda yer alan Saklıkent Kayak Merkezi’nde kurulan 4 katlı turizm işletmesinin harabe hale geldiği, neredeyse tüm camlarının kırılarak içerisindeki bazı eşyaların alındığı gözlendi.

En son TMSF’den TEDAŞ’a oradan da mahkeme kararıyla hazineye tescili gerçekleştiği öğrenilen işletme, bakımsızlıktan çürüme noktasına geldi.

“İçler acısı bir durum”

Öte yandan, Saklıkent Kayak Merkezi’ndeki eksiklikleri incelemek üzere bölgede toplantı gerçekleştiren Antalya Valisi Münir Karaloğlu da işletmeye girerek incelemelerde bulundu.

Cem Uzan’ın el konulan lüks işletmesi harabeye döndüİşletmenin durumunu ‘içler acısı’ olarak yorumlayan Karaloğlu, "Gördüğünüz gibi çok hazır bir bina, aslında milli bir servet bu hale gelmiş, içler acısı bir durum var. Bunu yapan nihayetinde bizim insanımız. Biz insanımızı eğitemiyoruz, kamu malını koruma noktasında hassasiyet istemiyoruz demek ki. Yazık olmuş. Burası hazineye tescili olduktan sonra işimiz biraz daha kolay, belki valiliğe tahsisini alıp, Büyükşehir Belediyemiz, ticaret ve sanayi odamız hep beraber burayı gerçek çok prestijli bir noktaya taşıyabiliriz" ifadesini kullandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23