• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çavuşoğlu acı gerçeği böyle açıkladı: Ümmet birlikte tepki göstermiş olsaydı, ABD ve İsrail bunu yapamazdı

Yeniakit Publisher
2019-09-16 01:20:00 -
Çavuşoğlu acı gerçeği böyle açıkladı: Ümmet birlikte tepki göstermiş olsaydı, ABD ve İsrail bunu yapamazdı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, işgalci terör devleti İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun açıklamalarına ilişkin konuştu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, terör devleti İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun açıklamalarına ilişkin konuştu.

Çavuşoğlu açıklamasında şunları söyledi:

"Bazı ülkelerin desteğiyle cesaretlenen İsrail, ırkçı apartheid rejimine dönüşmeye başlayan saldırgan politikalarını sürdürmektedir. Ümmetin tümü birlikte tepki vermiş olsaydı ABD ve İsrail'in pervasız planları, politikaları ve davranışları bu noktaya hiç gelmeyecekti."

Teröristbaşı Netanyahu geçtiğimi Salı günü, 17 Eylül'de yapılacak erken seçimleri kazanması halinde Batı Şeria’daki Ürdün Vadisi ve Ölü Deniz’in kuzeyini ilhak edeceğini söylemişti.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Siyasi Kavun

Ümmet derken tepki göstermesi gereken sizler yani siyasiler siniz. Halk zaten huzursuz ama sizler kınamaktan başka ne yaptınız. Hadi hodri meydan çıkarın uçakları ve gemileri dolaşın Filistin semalarında. Var mısınız. Yani siz buyrun gidelim İsraili yerle bir edelim dedinizde ümmet arkanızda mu durmadı.

Hadra

Madem öyle Türkiye olarak hala neden SEIA anlaşmamız devam ediyor ABD ile neden Yeniden gözden Geçirmiyoruz? CHP mi bunu yapacak ? Kırk yıl Tavuk yaşamaktan ise bir yıl hakkı ile Horoz yaşayalımsn Bakan! Bişr Hugo Çavez kadar olamadık İsrail karşısında sn Bakan? Besmeleyi çek bak Millet ve Ümmet nasıl arkanda olur görürsün
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23