• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canlı yayında 104 amiral tartışması! Bayrakçı ve Birinci masaları yumrukladı

Yeniakit Publisher
2021-04-04 21:32:00 - 2021-04-04 21:37:32

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı ve AK Parti MKYK üyesi Hukukçu Mücahit Birinci arasında 104 eski amiralin yayınladığı sözde bildiri tartışılırken masalar yumruklandı.

TV 100 ekranlarında emekli 104 amiralin yayınladı 28 Şubat zihniyetli bildiri tartışıldı.

SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı, "Bu imam beyefendinin laiklik kaldırılsın teklifine destek verilirken, 104 amiralin bildirisi satır satır okudum bir sorun yok. O imam var ya o imam." dedi. Bunun üzerine gazeteci Abdurrahman Uzun, "O imam demeyin lütfen. Mehmet Hocayı tanırım ben." diyerek Bayrakçı'ya tepki gösterdi.

Söz alan Bayrakçı, "104 generale ahlaksız şerefsiz deniyor. Ben sadece o imam dedim. Mücahit Birinci az önce söyledi." dedi.

AK Parti MKYK üyesi Hukukçu Mücahit Birinci,"Ben öyle bir şey söylemedim. Beni kriminalize etmeyin." dedi.

Önce Birinci tüm gücüyle masaya vururken, ardından Bayrakçı masaya vurup ayağa kalkarak Birinci'ye doğru yöneldi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Üstad Kadir Mısıroğlu

104 ....... havlasın onların safında olanlar da havlasın. Biz Boynukalın hocanın yanındayız.

pertgem

Hakan bayrakci denen bu sahisa birileri anlatsin,adamlarin daha ne yazabileceklerini,her ciktigi ortamda ben okudum soyle boyle diyerek naralar atiyor,bizde okuduk hicte senin dedigin gibi soyle boyle dememisler,resmen ulkeyi yonetenlere parmak sallamislar,seninde kanini gormus olduk.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23