• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çalıştıkları iş yerinden hesaplarına para geçiren 4 kişi yakalandı

Yeniakit Publisher
2020-07-22 11:45:37 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Çalıştıkları iş yerinden hesaplarına para geçiren 4 kişi yakalandı

İSTANBUL (AA) - Şişli'de çalıştıkları iş yerinden üç yıl boyunca yaklaşık 3 milyon 900 bin lirayı kendi hesaplarına geçirdikleri iddia edilen 4 kişi yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, saç ekim merkezinin ortağı A. A.'nın parasının çalındığına yönelik şikayeti üzerine çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda, A. A.'nın şirket çalışanları tarafından 2017 yılından 2020 yılının şubat ayına kadar şahsın bilgisi olmadan yaklaşık 3 milyon 900 bin lirasının şirkete ait banka kartı ve şahsa ait banka kartından şirket tarafından düzenlenmiş talimatlar ile çekildiği tespit edildi.

Ekipler, 15 Temmuz'da Çekmeköy, Beyoğlu ve Beşiktaş'ta düzenlediği eş zamanlı operasyonda, Neslihan M. (45), Bayram M. (41), Arzu S. (46) ve Duygu K.'yı (26) gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Neslihan M. tutuklanırken Arzu S. adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest kaldı. Bayram. M. ve Duygu K. serbest kaldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23