• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Büyük vefasızlık! O isim de Davutoğlu'nun partisinde

Yeniakit Publisher
2019-12-13 12:21:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Büyük vefasızlık! O isim de Davutoğlu'nun partisinde

Ahmet Davutoğlu'nun partisinin 154 kişilik Kurucular Kurulu'nda yer alan bir isim dikkat çekti. Kurucular Kurulu'nda Emine Erdoğan’ın eski özel kalem müdürü ve KADEM üyesi Sema Silkin Ün de boy gösterdi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığını üstleneceği, Gelecek Partisi’nin 154 kişilik kurucular kurulunda yer alan bir isim dikkat çekti. 

Emine Erdoğan'ın hep yanındaydı

Emine Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü ve kızı Sümeyye Erdoğan'ın yönettiği KADEM'in yönetim kurulu üyesi Sema Silkin de Davutoğlu saflarında yer aldı. Silkin aynı zamanda Tuzla eski Müftüsü Ahmet Silkin'in kızı.

Erdoğan nikah şahidiydi

Sema Silkin Ün, Twitter'da "sağlam irade" adlı hesabın yöneticisi ve yaptığı kimi paylaşımlarıyla eleştirilen Taha Ün ile evli. 2015 yılında Beylerbeyi Sarayı’ndaki düğün töreninde çiftin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Süleyman

Demekki kendisine güvenen insalara hep tepeden bakmışlar Sol oyunu ve güvenini kazanayım derken etrafındaki insanları fena hırpalamış olacaklarki sonuç bu noktaya gelmiş

Muhammed

Demek ki neymiş? kadem hainler topluluguymus, kapatın gitsin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23