• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

BU SEVDA BİTMEZ

Yeniakit Publisher
2017-05-08 11:12:00 - 2017-05-07 23:00:58
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
BU SEVDA BİTMEZ

Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörlüğü’nün Yenikapı Miting alanında gerçekleştirdiği, “Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav) temalı etkinliğe 7’den 70’e büyük bir kalabalık katıldı. Salavat ve tekbirler eşliğinde etkinlik alanına akın eden Peygamber sevdalıları, birbirinden güzel görüntüler oluşturdu. Suriyeli hafız Şeyh Zeki Aseli’nin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte, çocuk grupları da ilahiler okuyup, marşlar seslendirdi.

U. BAHRİ DAVARCI / İSTANBUL

İstanbul Yenikapı miting alanı peygamber sevdalılarıyla doldu taştı. “Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)” temasıyla Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Etkinliği büyük bir coşkuyla başladı. Salâvat ve tekbirler eşliğinden 7’den 70’e her yaştan etkinlik alanına akın eden Peygamber sevdalıları birbirinden güzel görüntüler oluşturdu. Programın açılışında bir konuşma gerçekleştiren Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmed Göktaş Hoca, “29 Mayıs’a bir de 15 Temmuz ekleyen şehit İstanbul, Allah’ın selamı üzerine olsun.  Haçlıların, Siyonistlerin, emperyalizmin ihaneti vardı. İstanbul direnmeseydi; Anadolu direnmeseydi;  Allah korusun şu anda bu ülke hainlerin, maşaların eliyle emperyalizme teslim edilmişti” açıklamasında bulundu.

GÖKTAŞ: BU ÜLKE HAİNLERE
TESLİM EDİLMEDİ 

Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmed Göktaş Hoca, Kutlu Doğum etkinliğine katılan İstanbulluları selamladığı konuşmasında, “Allah’ın selamı üzerine olsun şahit ve şehid İstanbul. Allah’ın selamı üzerine olsun yiğit İstanbul, 29 Mayıs’a bir de 15 Temmuz ekleyen İstanbul. Tarihteki şerefli sayfalarına bir sayfa daha ekledin İstanbul. Mübarek olsun inşallah. Çünkü Haçlıların, Siyonistlerin, emperyalizmin ihaneti vardı. İşgal planları vardı. Eğer İstanbul direnmeseydi; Anadolu direnmeseydi; Diyarbakır direnmeseydi; Allah korusun şu anda bu ülke hainlerin, maşaların eliyle emperyalizme teslim edilmişti” açıklamasında bulundu. 

‘PEYGAMBERİMİZİN HAYAT
NİZAMINI İSTEMİYORLAR’

“Hak ve Adalet” temasının işleneceği tarihi İstanbul Kutlu Doğum etkinliğinin Türkiye’nin farklı illerinde gerçekleştiğini dile getiren Mehmed Göktaş Hoca, “Bir aydır bu ülkenin bütün şehirlerinde, Peygamber Efendimizin getirdiği hayat nizamını, evlerimize, okullarımıza, kampüslerimize, çarşılarımıza, terazilerimize, genel kurullarımıza, O’nun hayatını, O’nun sünnetini, taşımak için çırpınıyoruz. Birileri bundan rahatsız oldular, bunlar neyin nesi dediler. Çünkü Peygamber Sevdalılarını çarşıda, meydanlarda, hayatın içerisinde görmek istemiyorlar. O yüzden ortaya yeni yeni fitne atıyorlar. Ama elhamdülillah, bu ülkenin, bu milletin yegane çimentosu Hz. Muhammed’dir. Peygamber sevdasının olmadığı bir yerde, çakıl bir yere gider, taş ise başka bir yere…” diye konuştu.

 

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Mısır’dan İhvan-ı Müslimin Davet Sorumlusu Abdülhak Şerif, Dr. Tevekkül Mesud, Cemaati İslami yetkililerinden İslam El Ğamri, Filistin’den Alimler Birliği’nden bir heyet, Hamas’tan Munir Said ve heyeti, Lübnan’dan Bilal Şaban ve heyeti, Suriye’den Şam Alimler Birliği Başkanı, Ebul ğayr Şükri, İmam Ebu Hanife Medresesi Müdürü Şeyh Rıdvan, 

Başakşehir İslam Akademisi Müdürü Üstad İmadüddin Reşid, Başakşehir İslam Akademisi Hocası Yusuf Öztürk, Eritre’den Ümmet Vakfı’ndan bir heyet, İran’dan Belucistan eyaletinden Üstad Abdülmecid ve heyeti de Kutlu Doğum etkinliğinde katılanlar arasında yerini aldı. Siyasi parti temsilcileri, STK yetkilileri, âlim, aydın, yazar, kanaat önderinden birçok kişi Kutlu Doğum etkinliğine iştirak etti.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23