• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu da ünlü fırsatçılığı! Villasının fiyatını iki kat artırdı

Yeniakit Publisher
2021-12-31 16:51:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Bu da ünlü fırsatçılığı! Villasının fiyatını iki kat artırdı

Kamuoyu, dövizin yükselmesini fırsat bilip fiyatları artıran, ancak döviz düştükten sonra indirime gitmeyen marketçi ahlaksızlığından sonra "ünlü fırsatçılığı" ile de tanıştı. Şarkıcı Ajda Pekkan'ın, yıllardır satmaya çalıştığı İstanbul Bahçeköy'deki villasının fiyatını iki katından fazla artırdığı belirtildi.

 

Kamuoyu, dövizin yükselmesini fırsat bilip fiyatları artıran, ancak döviz düştükten sonra indirime gitmeyen marketçi ahlaksızlığından sonra "ünlü fırsatçılığı" ile de tanıştı. Şarkıcı Ajda Pekkan'ın, yıllardır satmaya çalıştığı İstanbul Bahçeköy'deki villasının fiyatını yükselttiği öğrenildi. Geçtiğimiz yıllarda malikanesi için 38 milyon TL isteyen Pekkan'ın fiyatı iki katından fazla artırdığı belirtildi. Pekkan, 1.5 dönüm üzerine kurulu olan, 6 odası, 2 salonu ve 3 banyosu bulunan villası için geçtiğimiz yıl 38 milyon TL talep etmişti.

Pekkan, son fiyat değişikliğiyle istediği rakamı 75 milyon TL'ye çıkardı. 950 metrekare kullanım alanı olan villanın özel havuzu da var.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23