• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bosna Hersek tank ve zırhlı araçlarını Türkiye'ye emanet etti! Müthiş imza

Yeniakit Publisher
2022-12-14 12:59:00 -
Bosna Hersek tank ve zırhlı araçlarını Türkiye'ye emanet etti! Müthiş imza

Bosna Hersek Savunma Bakanlığı ile Türk devlet savunma sanayi şirketi ASFAT arasında işbirliği anlaşmasına imza atıldı. Anlaşmaya göre Türkiye, Bosna ordusuna tank ve zırhlı araçların bakımı ve yedek parça tedariki sağlayacak.

Bosna Hersek Savunma Bakanlığı ve ASFAT arasında varılan anlaşmaya göre, Bosna ordusuna tank ve zırhlı araçların bakımı ve yedek parça tedariki sağlanacak.

Bosna Hersek Savunma Bakanı Sifet Podzic ile ASFAT Genel Müdürü Esad Akgün tarafından imzalanan anlaşmanın törenine Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Sadık Babür Girgin ve Büyükelçilik Askeri Ataşesi Albay Mustafa Sıtkı Tatar da iştirak etti.

Girgin yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her zaman Bosna ordusuna yardım etmeye hazır olduğunu belirtti.

Podzic ise Bosna Hersek ve Türkiye arasındaki iş birliğinin önemini vurgularken desteği için Türkiye'ye teşekkürlerini iletti.

ASFAT tarafından söz konusu anlaşmaya ilişkin duyuru "Bosna Hersek Silahlı Kuvvetlerinin Bakım Onarımı ASFAT’a Emanet! Dost ve kardeş ülke Bosna Hersek envanterinde bulunan M113 ZPT ve M60A3 Tanklarına lojistik destek sağlanması amacıyla Bosna Hersek Savunma Bakanlığı ile ASFAT arasında imzalar atıldı! Hayırlı olsun!" şeklinde yapıldı.

Mepanews

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

23 YILÖNCE 170 TAN MODERNİZASYON U İÇİN 680 MİLYON DOLARVERDİRENLER

TÜRKİYEDE AÇIMDİYENLER BUGÜN AÇLAR TANK MODENİZE DENLERE HIRSIZDİYELER 80YIL BİNLERCE HEYKEL YAPARKEN BİROTO 5MOTOR YAPSAYDINIZDA BUMİLLETİN KARNINI DOYURMAK AKLINIZAMI GELMEDİ

Ankaralı

Bu sırp kafirleri katiller, Bosna'da o kadar Müslüman öldürdüler alçakça, soysuzca. Şimdi ise bağımsız bir devlet olan Kosova için, bizim toprağımız diyorlar yüzsüz katil köpekler. Emperyalist ama, darmadağın olunca komplekse girdi reziller. Kosovanın nüfusunun yüzde biri dahi olmayan Sırpları bahane ediyor. O zaman Kosova'daki sırpları al ülkene götür deyyus.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23