• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Borsadaki yükselişten rahatsız olan DEVA bakın ne yaptı!

Yeniakit Publisher
2022-09-22 16:47:00 -
Borsadaki yükselişten rahatsız olan DEVA bakın ne yaptı!

Borsa İstanbul’da son dönemde yaşanan yükseliş, altılı masanın küçüğü DEVA Partisi’ni rahatsız etti. DEVA Partili İbrahim Çanakcı, konuya ilişkin parti genel merkezinde yaptığı açıklamada, aslında borsa sürekli yükseldiği halde, “borsada yaşanan sert yükseliş ve düşüşlerin” spekülatörlerin eseri olduğunu savundu. TBMM’ye soru önergesi veren DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu ise bu soruları Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye yöneltti.

Yeni Akit  Ankara

DEVA Partili İbrahim Çanakçı ve Mustafa Yeneroğlu, Borsa İstanbul’da yaşanan yükselişten rahatsız olarak asılsız iddialarla SPK ve ekonomi yönetimine yüklendiler. ABD Başkanı Joe Biden’ın, seçimlerden önce yaptığı “Erdoğan’ı devirmek için muhalefeti desteklemeliyiz” şeklindeki açıklamayı akıllara getiren iki DEVA partili, Türk ekonomisinin yükselişinden duydukları rahatsızlığı açıkça ortaya koydu.

İki Devalıdan tuhaf sorular!

DEVA Partili İbrahim Çanakcı, borsada yaşanan yükseliş ve düşüşlerle ilgili ekonomi yönetimine sorularla yüklendi: “Banka hisseleri inceleniyor mu?”, “Birikimleriyle hisse senedi alan vatandaşlarımızın zararını karşılayacak mısınız?”, “Birkaç kişi bütün piyasayı nasıl manipüle edebiliyor?”, “SPK, aracılarla pazarlık mı yaptı?”. TBMM’ye soru önergesi veren DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu ise bu soru önergesi ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye soruları yöneltti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

thunder

bu seytan yavrularindan gelecek DEVA gelmez olsun .  

Gence

yaw he he 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23