• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bolu'da dolandırıcılıktan yargılanan sanığa 6 yıl 8 ay hapis cezası verildi

Yeniakit Publisher
2020-01-28 17:55:37 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Bolu'da dolandırıcılıktan yargılanan sanığa 6 yıl 8 ay hapis cezası verildi

BOLU (AA) - Bolu'da, dolandırıcılık suçlamasıyla hakkında dava açılan sanık, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Kıbrıscık ilçesi Karacaören köyünde yaşayan Nazmiye Erfiliz (84) ve Huriye Mamur'un (80) paralarını, evlerine su arıtma cihazı takma vaadiyle dolandırdığı öne sürülen sanık Emrah Akgül, tutuklu bulunduğu cezaevinden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi aracılığıyla katıldı. Duruşmada, mağdur Huriye Mamur ile tarafların avukatları hazır bulundu.

Sanık Akgül, dolandırıcılık yapmadığını savunarak, beraatini talep etti.

Mamur, "Beni dolandıran bu adam. Arkadaşın 1000 lirasını, benim de 470 liramı arıtma cihazı takacağım diye dolandırdı. Bizleri dolandıran bu kişinin en ağır cezayı almasını istiyorum." dedi.

Kararını açıklayan mahkeme, sanığı 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme sanığa 2 bin 280 lira adli para cezası verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23