• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Boğazda tekne turu ve evlenme teklifi organizasyonları

Yeniakit Publisher
2018-08-14 09:22:00 - 2019-02-05 17:20:06
Boğazda tekne turu ve evlenme teklifi organizasyonları

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yapılan organizasyon ve aktiviteler oldukça artmaktadır.

Isınan havayı fırsat bilen ve bu mevsimi en güzel şekilde unutulmaz anlar listesine almak için zaman kollayan insanlar için oldukça uygun bir dönemdir. Sıradanlıktan uzaklaşıp şehrin verdiği her türlü yorgunluktan, stresten arınmak için tatlı bir mola vermek isteyenler mavi yolculuk ile tatillerini, organizasyonlarını ve her türlü aktivitelerini süsleyerek bütün kalabalık mekanlardan uzaklaşıp sakin ve huzurlu bir tekne turu sayesinde hayatınızdaki stresi azaltmak adına kısa bir mola vermeniz oldukça sevimli bir anı olarak hatıra listenize eklenecektir.

İstanbul'un dünyaca ünlü, görülmeye değer eşsiz yerlerinden biri de boğazıdır. İstanbul Boğazı o kadar eşsiz bir manzaraya sahiptir ki dünyanın her yerinden sayısız misafir ağırlamaktadır.Siz de İstanbul'un bu eşsiz manzarasından faydalanmak istiyorsanız boğaz turu sayesinde çok daha güzel bir ortamda boğazı seyredebilir, vakit geçirebilirsiniz. Evlilik yıldönümü, doğum günü organizasyonu gibi birçok aktivitelerinizi denizin üstünde süsleyebilir sevdiklerinizle birlikte özel saatler geçirebilirsiniz.

yatlagezi.com olarak bu eşsiz deneyimi size özel hale getirmeniz sanıldığı kadar zor değil. Yat kiralama ile lüks ve şatafatlı organizasyonlarınız herkesin aklında muhteşem bir anı olarak kalacaktır. Sevdikleriniz ile birlikte geçireceğiniz bu eşsiz saatler düşünüldüğü kadar yüksek maliyetleri de bulmuyor.

Evlilik yıldönümünü kutlamak için değişiklik arayanlara, muazzam ve samimi bir konsept uygulamak isteyen çiftlere İstanbul' un eşsiz manzarası ile unutulmaz bir yıl dönümü yaşatmak için sınırsız imkanları ile sizleri ağırlayacak olan yat ve tekneler çok şık bir halde siz değerli misafirlerini beklemekteler.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sizlerde tekne kiralama hizmeti ile Boğaz'ın eşsiz manzarasının hemen üstünde İstanbul'a bir kere daha aşık olacaksınız. Yediden yetmişe sayısız, milyonlarca insanın yaşadığı türlü medeniyetlere ev sahipliği yapan namıdiğer Yeditepe İstanbul'u emin olun ki daha önce bizimle birlikte tekne turu yapmadıysanız hiç bu kadar huzurlu izlememişsinizdir.

Hepimizin denize olan tutkusu ile birlikte denizle iç içe bir organizasyon hayali mutlaka vardır. Ama bunların maliyeti ve sistematiği konuya uzak kalan veya yeterli araştırma yapmadan kulaktan dolma maliyetler sanan deniz severlerimizi malesef ki biraz uzaklaştırıyor.

Aslında maliyetler düşünüldüğü kadar dudak uçuklatan rakamlar değil. Sonuçta herhangi bir organizasyonu eşiniz, dostunuz, sevdikleriniz ile birlikte kutlamak için mutlaka bir maliyet ödüyorsunuz. Ama çoğu zaman bu bir kutlama ya da organizasyon olmak dışında klişe olmaya başlıyor. Çünkü aynı ortamlar, aynı konseptler aslında aynı hatıralar demek oluyor. Sadece farklı tarihlere denk geliyorlar. Ama alacağınız hizmetin ve yaşayacağınız ortamın karşılığında yat ya da tekne turu çok çok cüzi diyebileceğimiz maliyetlere geliyor.

Sizlerde İstanbul aşığı, deniz sevdalısı iseniz mutlaka yat turu ile bu eşsiz şehri bir kere daha sentezleyin deriz. Emin olun ki bir kere daha aşıkolcaksınız bu nadide şehre. Bütün kutlamalarınız, aktiviteleriniz ve organizasyonlarınız için sizlerde denizle iç içe olmayı mutlaka denemelisiniz. Sealife Yatçılık ve Turizm Organizasyon İşletmeciliği Olarak Şimdiden size iyi eğlenceler diliyoruz.

www.yatlagezi.com

0534 940 62 62

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23