• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bıttım sabununun cilde faydaları saymakla bitmiyor? Mucizevi bıttım sabunu cildinizi yeniliyor Bıttım sabunu nedir? Bıttım sabunun cilde faydaları nelerdir?

Yeniakit Publisher
2019-08-26 08:19:00 -
Bıttım sabununun cilde faydaları saymakla bitmiyor? Mucizevi bıttım sabunu cildinizi yeniliyor Bıttım sabunu nedir? Bıttım sabunun cilde faydaları nelerdir?

Siirt iline has bıttım ağacının menengiç yapraklarından yapılan ve aynı ismi taşıyan bir çeşit doğal sabundur. Doğru kullanıldığında vücuttaki birçok problemin giderilmesinde etkin rol oynar.

BITTIM SABUNUNUN VÜCUDA FAYDALARI

Bıttım sabunu düzenli şekilde kullanılırsa saç dökülmelerini engeller. Kepeğe karşı da etkilidir. Tabi uzun ve düzenli kullanım şart.

Doğal içerikli olan bıttım sabunu antiseptiktir. Egzama, mantar ve saç diplerindeki yaraları kısa sürede ortadan kaldırır. Saçların beyazlamasını önler. Kuru saçların nemlenmesini sağlar.

Saçlarını parlak ve canlı göstermesini sağlar.

Vücuttaki siyah noktaların giderir. Tıkanık deri gözeneklerini açar. Vücudun hava almasını sağlar.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Saç kırıklıklarını önler. Yeniden onarır.

Varisleri giderir ve yeniden oluşumunu engeller.

BITTIM SABUNU NASIL KULLANILMALIDIR?

Bıttım sabunun tek başına kullanınız. Kimyasal ürünlerle kullanmayınız. Daha kesin ve sağlıklı sonuç almanızı sağlar. Köpürterek ve masaj yaparak uygulayınız. Cildinize de rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mücahit yılmaz

Altı aydır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim bıttım menengic batem bıtım saç dökülmesine birebir birde bir dökülmeyi durduruyor menengic porcoz gibi vücudunu bir sabunla cam gibi yapıyor nevar neyok söküp atıyor acayip badem yumuşatıcı gibi pamuk gibi yapıyor beşer kilo aldım hepsinden tâbi en önemli özelliği içinde hiç kimyasal maddeler olmaması hemde uygun fiyat başka birşey sokmuyorum eve deneyin derim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23