• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Birbirinizle tartışmayın rüzgârınız gider”

Yeniakit Publisher
2020-09-14 00:13:00 - 2020-09-14 07:43:27

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu'nun bir televizyon programında yaptığı konuşma tüm Müslümanlara uyarı olacak cinsten.

Koronavirüs hastalığı nedeniyle vefat eden İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, bir televizyon programında yaptığı konuşmada Müslümanlar için göz yaşları döktü.

Bir yandan Suriye'de diğer taraftan Irak'ta Müslümanlar dış güçlerin kışkırtması ve oyunlarıyla kan dökerken, bazı İslam ülkelerin kukla liderleri yabancı işbirlikçilerle birlikte çalışıyor.

Tüm bu bölünmüşlüğe dikkat çeken, Döngeloğlu hoca, "Elin gavuru tepemize bomba yağdırıyor. Biz birbirimize bomba yağdıyoruz. İşte söylüyorum size, "وَأَطِيعُواْ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَلاَ تَنَازَعُواْ فَتَفْشَلُواْ وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَاصْبِرُواْ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ" (Allah ve Resûlüne itaat edin, birbirinizle çekişmeyin; sonra korkuya kapılırsınız da kuvvetiniz gider. Bir de sabredin. Çünkü Allah sabredenlerle beraberdir.) Allahım Müslümanlara birlik ver." sözleriyle tüm İslam alemine birlik olma çağrısı yapmıştı.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan Döngeloğlu hoca, İslam’a gönülden bağlı nesiller yetiştirmenin çabası içinde olmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ABDURRAHMAN

telefon numaranı ya da adresini yazsana.

ali d

... sen hocanin kalbinimi okuyabiliyorsun ithamda bulunuyorsun Allah seni bildigi gibi yapsin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23