• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Binlerce yarasanın ölümü ülkeyi ayağa kaldırdı! 'Bu insanlığın sonu'

Yeniakit Publisher
2020-03-27 22:28:00 -
Binlerce yarasanın ölümü ülkeyi ayağa kaldırdı! 'Bu insanlığın sonu'

İsrail'in Ramat Gan şehrinde binlerce yarasının ölümü paniğe neden oldu. İsrailliler ortaya çıkan durumu, 'insanlığın sonu' olarak yorumladı.

İsrail'de fiziksel travma belirtisi olmayan (yara, darbe vs) ölü yarasa sürüleri, korku ve paniğe neden oldu. Bazı İsrailliler durumu doğa ve fiziki gelişmelere bağlarken, bazıları ise bunun insanlığın sonu olduğunu ileri sürerek endişesini dile getirdi.

İsrail şehri Ramat Gan'daki Gan Leumi Parkında ölü bulunan yarasalar, ülkede korku ve paniğe neden oldu. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine, endişe tüm ülkeye hızla yayıldı.

Daha sonra Breaking Israel News, diğer komşu kentlerde de benzer yarasa ölümlerine rastlanıldığını ve bunun İncil'de insanlığın sonunu işaret eden olay olduğunu ileri sürdü.

Konu bilgi sahibi olduğunu ileri süren ve konu hakkında yazan bazı sosyal medya kullanıcıları, toplu yarasa ölümlerine hafta sonu görülen olağandışı soğukluklar ya da 5G teknolojisi için kurulan sistemlerin neden olmuş olabileceğini söyledi.

Bir süredir yarasaların, şimdiye kadar 25.000'den fazla insanın ölümüne neden olan ve hala devam eden koronavirüs pandemisinin bir nedeni olduğu tahmin ediliyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yarasalarda dolaşan virüsün insanlar arasındaki salgında görülenden çok daha daha farklı olduğunu savunan bilim insanları, iddianın kanıtlanmamış olduğunu söylüyor.

star.com.tr

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Selim

İnsanlığı bilmem ama İTrailin sonu olur inşallah.

AYH8N ERG8N8Z EWET

Yarasalar radar sistemiyle donanmıslardır.Kendileri çıkartıkları sesleri çarptığı noktalarda bumerang misali sinyal olarak alırlar ve bu sinyalleri veriye çevirirler 5G sistemleri bu veriyi kesmiş ölümlerine sebep olmuş olabilir. işin tuhafı kıyamet senaryosuna konu olan ve kıyamet senaryolarını hazırlıyan İsrailde böyle bir vakanın gerçekleşmiş olması.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23