• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Binlerce araçlık konvoy" denmişti... Jandarmadan 'Çakıcı' açıklaması!

Yeniakit Publisher
2020-04-18 09:52:00 -
"Binlerce araçlık konvoy" denmişti... Jandarmadan 'Çakıcı' açıklaması!

Alaattin Çakıcı'nın tahliyesi sırasında binlerce aracın konvoy yaptığı iddialarına ilişkin Ankara İl Jandarma Komutanlığı'ndan açıklama geldi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı, infaz düzenlemesi kapsamında Alaattin Çakıcı’nın Sincan F Tipi Cezaevi’nden tahliyesi sırasındaki araç konvoyuyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsüne ulaşımı sağlayan yol üzerinde 4 kilometre ötesinden başlamak suretiyle 3 ayrı kontrol noktası oluşturulmuştur. Bu kontrol noktası ile cezaevi arasında kalan bölgede ikamet edenler ile cezaevinde görevli olanlar dışında hiç kimse bölgeye alınmamıştır. Hükümlülerin tahliyesi esnasında basında yayımlanan araç konvoyu görüntüleri dikkat çektiği anlaşılmaktadır. Görüntülerde yer alan araçlar, tahliye faaliyetlerinde görevlendirilen ve mesaisi biten kolluk mensupları ile kampüste çalışan memurlara aittir. Hükümlülerin tahliyeleri, hiçbir hükümlü şahıs/gruba ayrıcalık tanınmadan emniyetli bir şekilde ikametlerine ulaşmaları hedeflenecek bir plan doğrultusunda tüm komşu il valilikleri ile koordineli olarak sorunsuz icra edilmiştir/edilmektedir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hayrettin Hatunoğlu

Siz olmazsanız adaletteki uçurum haline gelmiş boşlukları kim doldurur. Siz hukukun başaramadığını başarıyor, zalime tokat, mazluma kol kanat oluyorsunuz.

Yavuz selim

Adalet ölürse din ölür devlet ölür hani reisiniz şahıslara karşı işlenen suçları devlet affedemezdi 90000 katili hırsızı mafya bozuntularını serbest bırakıldı bunların işleyecegi suçun vebali kimin boynuna meclisteki kurmalı robotlaramı reisinizle bahceli efendiyemi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23