• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Biden'dan çok konuşulacak bir gaf daha!

Yeniakit Publisher
2022-11-12 20:54:00 -
Biden'dan çok konuşulacak bir gaf daha!

Son zamanlarda yaptığı gaflarla sık sık adından söz ettiren ABD Başkanı bu sefer katıldığı ASEAN 2022 Zirvesi'nde, ev sahibi ülke olan Kamboçya ile Kolombiya'yı karıştırdı.

ABD Başkanı Joe Biden, Kamboçya'da düzenlenen Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği (ASEAN) 2022 Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, ev sahibi Kamboçya ile Kolombiya'yı karıştırdı.

Joe Biden yeni bir gafa imza attı

Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği (ASEAN) 2022 Zirve'si Kamboçya'nın başkenti Punom Pen'de düzenlendi. Zirveye katılan ABD Başkanı Joe Biden konuşması sırasında yeni bir gafa daha imza attı.

Kolombiya ile Kamboçya başbakanını karıştırdı

Kolombiya ile Kamboçya başbakanını karıştıran Biden, "Şimdi tekrar Kamboçya'da beraberiz. Daha önce yaptığımızdan daha güçlü bir ilerlemeyi inşa etmeyi dört gözle bekliyorum ve Kolombiya'nın Başbakanı'na ASEAN başkanlığındaki liderliği ve bizi ağırladığı için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden, geçtiğimiz perşembe günü de Beyaz Saray'da yaptığı konuşmada Rusya'ya katılan Herson bölgesi ile Irak'ın Felluce bölgelerini karıştırarak, "Ruslar Felluce'den çekiliyor" demişti.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

ECEVİTE YAŞATTIKLARININ MİSLİNİ YAŞARLAR İNŞALLAH,BU ARADA HABERALDA MASANIN ADAYI LAFI VAR,

A.G

NÜKLEER BOMBAYI BU ADAM RUSYA YERİNE FRANSAYA ATARSA NE OLUR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23