• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bi’ bu kalmıştı!.. Kılıçdaroğlu’ndan AK Parti "fetvası"

Yeniakit Publisher
2020-11-28 13:58:00 -

Helal, haram gözetmeden AK Parti karşıtlığı için her türlü yalana, iftiraya ve çarpıtmaya başvuran Millet İttifakı’nın en büyük ortağı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti’ye oy vermenin haram olduğunu söyleyerek ağızları açık bıraktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Esnafların sorunlarının daha iyi anlaşılması için Esnaf Bakanlığı kurulması gerektiğini ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, hükümete aklınca Katar ile yapılan anlaşmalar üzerinden yüklendi.

Borsa İstanbul'un yüzde 10'unun ihale yapılmadan Katar'a satıldığını belirten CHP lideri, neden ihale yapılmadığının cevabını vermeyen bir iktidara oy vermenin haram olduğunu savundu.

Kılıçdaroğlu, "Borsa İstanbul'un Katarlılara satıyorsunuz.. Gayet güzel. İhale yaptınız mı? Belki başka bir ülke gelip diyecekti ki ben şu kadar veriyorum. Niye ihale yapmadılar. Siz bu soruyu sormazsanız, bu sorunun cevabını almazsanız, bu sorunun cevabını vermeyen siyasi organa oy veremezsiniz. Verdiğiniz her oy.. Bakın inançla söylüyorum, her oy haram olur. Her oy haram olur..." şeklinde konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cüneyt Fatıoğlu

Yıllarca yüzbinlerce bayana başörtü yasağı ile zulmedenler,inançlı insanları 3. sınıf görüp kapılara başörtülüler giremez diye yazan islâma göre helal ve haram kavramlarına gericilik diyen bir zihniyet dini siyasete alet edip işine geldiğinde haram diyor.Kamera şakası gibi izliyoruz.

Kafkasyalı

Niye hristiyan ingiliz hisse abd pay alıyorsa katar neden alamazsın sizin derdiniz islam ve müslümanlar asıl chpkk ya oy vermek dinden çıkarıp münafık eder adamı ermeni soyu kemal karabulut öz ve öz hristiyan
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23