• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Beşiktaş onun bonservisini almalı. Alırsa büyük iş yapmış olur...'

Yeniakit Publisher
2018-03-13 15:12:00 -
'Beşiktaş onun bonservisini almalı. Alırsa büyük iş yapmış olur...'

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Ntvspor'da yayınlanan 'Spor Servisi' programında gündemi değerlendirdi.

Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki 'Spor Servisi' programında gündemi değerlendirdi. Demirkol, Talisca'nın Brezilya Milli Takımı'na çağrılmasının avantaj olduğunu söyledi. İşte öne çıkan sözler:

Trabzonspor'un Buraklı oyunu var. Okay ve Kucka ikilisi de Burak varken anlam kazanıyor.

Muharrem Usta'nın kendi döneminde oluşan borcu kapatma çözümü nefis... 'Borç nerede başladıysa herkes indirsin' diyor.

'OKAY TRABZON'UN EN PARLAK OYUNCUSU'

Okay, Pereira ve Olcay işin içine girmezse Jose Sosa bir şey yapamaz. Okay sadece defansif orta saha değil, hücuma da çıkıyor. Trabzonspor'un en parlak oyuncularından biri nerede oynarsa oynasın.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bayern Münih maçı kolay değil tabii ki. Bir 5 daha yememesi lazım Beşiktaş'ın ama 1-0 kazanırsa da büyük iş yapmış olur.

"BAYERN MÜNİH MAÇININ OLUMSUZ ETKİLERİ LİGE YANSIMAZ"

Çarşamba günü oynanacak bir Bayern Münih maçının pazar günü oynanacak bir Başakşehir maçına olumsuz bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Arada kaç gün var. Eğer bir sorun varsa, oyuncuda var demektir. Bu kadar günde mevsim değişiyor, hayat değişiyor.

'Şöyleydi böyleydi, fikstür zor'... Bu tür şeylerden kurtulmak lazım. Sen hazırsan, güçlüysen diri olursun. Hayat ritmdir. Bırakın artık bu işleri. Eninde sonunda topun peşinden koşuyorsun. Nedir yani!

Bu kadar şikayet edecek bir şey varsa oynamayın bu oyunu! İki uyursun, bir yemek yersin kendine gelirsin, ne olacak...

TALİSCA'NIN BONSERVİSİNİN ALINMASI LAZIM

Eğer büyük oynayacaksan, ki Beşiktaş'ın hedefi bu, sınıf atlaman lazım. Talisca'nın Brezilya kadrosuna çağrılması bir şanstır. Eğer böyle olacaksa Talisca'yı almak ilk defa mantıklı hale geliyor. Çünkü senin için fiyatı belli. 21 milyon euro verdiğin zaman Talisca sende. İstediği kadar fiyatı artsın.

Bu adam geldiği zaman belli ki bir yerlere gidecek. Zaten bunun için geldi. Eğer böyleyse şu an durum, ver parayı al. Çünkü sonra sen bu adamı 80'e satarsın.

Bunun nesi kötü oldu şimdi? Senin 21 milyon euroya alabileceğin bir oyuncu Brezilya Milli Takımı'na çağrılıyor. Risk var m? Var ama değer. Diğer yıldız adayları da sana gelir sonra... 'Bunlar Cenk'i sattı, bunlar Talisca'yı sattı' derler sana gelirler.

Benim Hasan Şaş'la ilgili kafamda soru işaretleri var. Milli Takım'da neden yoktu? Fenerbahçe, Galatasaray ya da Beşiktaş sorunu mu? Niye ki? Kimle iyi çalışıyorsan onun yanında durursun...

"EN FORMDA EKİP GALATASARAY AMA..."

Türkiye'de ruh hali en iyi takım Galatasaray. Tabii bu, şu andaki fikstürler alakalı mı göreceğiz. Çünkü Tudor döneminde de ligin ilk yarısının bu dönemi benzerdi.

Fenerbahçe için sürekli aynı şeyleri konuşmaktan yoruldum ama haberler çıktıkça da konuşuyoruz. Volkan olsun, Aykut Kocaman'ın tercihleri olsun... Volkan geçen sene de yeterli bulunmuyordu bir ara. Kim? Kameni... Volkan'ı zorlayamıyor bile. Beşiktaş'la oynanan lig maçında niye kaleye geçti?

Fenerbahçe'nin geçen sene ortasında almak için çok uğraştığı isim kim? Mehmet Ekici. Sakattı diyorlar peki ona da tamam. Takımı değiştirmesi için alınan adamlar kim? Valbuena ve Soldado! E nerede bu adamlar. Ya transferlerde ya da tercihlerde belli ki sorun var.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23