• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'den ihraç edilen Berhan Şimşek'ten ağır suçlamalar: Parayla satın alınmış yönetimin parçası olmam

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
CHP'den ihraç edilen Berhan Şimşek'ten ağır suçlamalar: Parayla satın alınmış yönetimin parçası olmam

CHP Eski Milletvekili Berhan Şimşek, Yüksek Disiplin Kurulu kararıyla partisinden ihraç edildi. Şimşek ihraç kararı sonrası partisine ağır suçlamalarda bulundu.

CHP Eski Milletvekili Berhan Şimşek, Yüksek Disiplin Kurulu kararı ile partiden ihraç edildi.

CHP yönetiminin partiden ihraç ettiği Berhan Şimşek, “Onlar beni CHP’den ihraç etmedi, Onlar beni İmamoğlu Holding’ten ihraç ettiler” diye konuştu.
CNNTürk Televizyonuna partiden ihraç edilmesi sonrası değerlendirmelerde bulunan Şimşek, şunları söyledi:

"Gün gelecek bu partiyi onların elinden alacağız"

“ Parayla satın alınmış bir parti yönetiminin parçası olamam. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir yapı olamaz. Şaibeli kurultayda satın alınmış bir parti yönetimi var. Bugün 13’te beni ve 70 arkadaşımı ifade vermeye davet ettiler. Ben sıkı yönetim mahkemelerini reddetmişim. Özgür Özel’in şirketinden satın almayı reddettim. Onun için beni ihraç edemezler. Gün gelir hesap döner. Gün gelecek bu partiyi onların elinden alacağız. Partiden ayrılmayın istifa etmeyin gün gelecek bu şirketi bunların elinden alacağız.”

Öte yandan CHP Yüksek Disiplin Kurulu,32 kişi hakkında ihraç istemini ele alırken, Berhan Şimşek ile birlikte eski Aydın Milletvekili Metin Lütfü Baytar, eski Sultanbeyli Delegesi Özgür Çelik ve eski CHP Kolları Başkanı Erhan Baydar’ı, “Partide aldıkları görev ve sorumlulukla ve üyelikle bağdaşmayan tutum ve davranışlarda bulunmak” gerekçesiyle partiden ihraç etiler.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mücahid/Fr

Kendi siyasetini yönetemeyenler, ülke siyasetine yön veremezler, politika kazanına "pişmesi" için bir kişi daha atıldı.

davut

türk sinamasının iyi artisiydi yazık oldu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23